2777
2789

ببینید خیلی شکم داشت لیپوماتیک کرد شکم پهلو باهم بوتاکس‌میکنه هر ۶ ماه کلا تو این چیزا خیلی هستش ،لباس میگیره به خودش میرسه من ۲۶ سالم اون ۴۰ سالش ولی من از قبل شوهرم ژل بوتاکس میزدم کلا دوست داشتم بهم میومد ولی بچه ها اصلا نمیذارع بزنم تازه الان ۲ سال گذشته مثلا بهتر شده ،ولی بازم تا میرم میزنم کبود میشم میگه برای چی زدی اینم بگم اصلا منطق نداره وقتی باهاش صحبت میکنم یا داد بیداد میکنه یا کتک میزنه الانم اومدیم مسافرت همش اینا تو فکرم همش باهم دعوا میکنیم توروخدا یه چیری بگید آروم بشم حداقل تو مسافرت عصابم‌خورد نشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همین عملایی ک با خوشحالی شمردی برا شوهرت در اینده عوارض شدید داره

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚
بیشتر ببینید
خوب چرا میگه نزن؟علتش چیه؟

نمیدونم بد دلم هست دوست نداره ازش بهتر باشم 

قشنگ تر باشم اینجوری بگم‌که حسادت میکنه شاید خنده دار باشه ولی جدی میگم حسادت میکنه بهم 

چون چند وقت موهام کرلی کردم دعوایی باهام کرد که خدا میدونه ولی وقتی به خودم نمیرسم و کثیفم خوشش میاد کافیه فقط موهام صاف کنم 

همین عملایی ک با خوشحالی شمردی برا شوهرت در اینده عوارض شدید داره

نگران نباش برای این نداره اینی که من میبینم پر رو تر از این حرفاست ولش کتی کارای دیگه ام انجام میده 

به نظر عمل های زیبایی که شوهرتون می کنه و اینکه مانع عمل زیبایی شما میشه، همه ریشه در اختلاف سنی بالاتون داره...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
خودت شاغلی ؟ شاید بخاطر پولشه و نمیخواد بهت پول بده

اتفاقا پولشو خودم دارم خسیسم هست نه اینکه نیست ولی کلا حسادت میکنه بهم شاید بخندی ولی جدی میگم حسادت میکنه کافیه موهام صاف کنم به خودم برسم دعوایی درست میکنه که فقط خدا میدونه درحالی که من موهام کلا فر بد جوری هستش از حموم میام میگه بذار اینجوری باشه شاید بگی خب اون اونجوری دوست داره ولی نه حسادت بهم داره دکترم بردمش ولی اصلا پیش دکتر میشه یه ادم دیگه 

به نظر عمل های زیبایی که شوهرتون می کنه و اینکه مانع عمل زیبایی شما میشه، همه ریشه در اختلاف سنی بال ...

نه ربطی نداره به شخصیت همسر ایشون مربوط میشه چون من و همسرمم همین قدر اختلاف سنی داریم ولی تو این موارد کاری با من ندارن اصلا

نگران نباش برای این نداره اینی که من میبینم پر رو تر از این حرفاست ولش کتی کارای دیگه ام انجام میده

مطمئن باش داره 

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚
بیشتر ببینید