2777
2789
عنوان

حالم از شوهرم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1752 بازدید | 68 پست
هیچی همینجوری کلا مرض داره خیلی وقتا میشینه همینجوری چرت وپرت میگه که اعصاب منو بریزه بهم😑معلوم نیس ...

عزیز دلم ما آدما آیینه همدیگه هستیم داره حس های منفیش نسبت با خودش رو فرافکنی میکنه

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو دعوا گفت یا همینجوری عادی ؟

نه بابا به خدا مریضه همیشه خدا حرصم میده میشینه همینجوری چرت وپرت میگه منو عصبی وناراحت کنه مثلا میگه حیف خرجایی که برات کردم 😑خداشاهده هیچ خرجی هم برام نمیکنه ها فقط همینجوری الکی الکی میگه حرصم میده

یعنی چی؟

یعنی از خودش متنفره یعنی با خودش مشکل داره داره از درون عذاب میکشه و این حس ها رو به کسی دیگه نسبت میده تا آرامش بگیره

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

یه تنه نباید به قاضی رفت. نمونش ننه بابای احمق خودم. یکی از یکی احمق تر

به خدا اینو ندیدی مثلا دوسال پیش یه گوشی برامن گرفته هر روز خدا داره منت میزاره تا یه چیزی میشه زود میگه سیم کارتتو دربیار گوشیمو بده به خودم😑😑گداصفته

یعنی از خودش متنفره یعنی با خودش مشکل داره داره از درون عذاب میکشه و این حس ها رو به کسی دیگه نسبت م ...

من چه گناهی کردم اخه😭😭میگم برو پیش روانپزشک میگه مریض خودتی کلا از آزار ما لذت میبره مثلا اسباب بازی بچه رو زمین باشه لگد میکنه بچم ناراحت میشه هول میکنه هزار بار گفتم اصلا اینکارو با اسباب بازی بچه نکن گناه داره عذاب میکشه ولی کو گوش شنوا تا یه چیزی زمین باشه لگد میکنه با با لبخند نگاه ما میکنه کاش بمیره از دستش راحت شیم این همه نفرینش میکنم تو دلم هیچیشم نمیشه

الهی که اسم پروفایلت برات رقم بخوره و شوهرت عاقل بشه

انشالله ولی نمیشه اصلا دیگه امید ندارم بهش باور کن خیلی سخته با روح وروان آدم بازی شه مثلا گاها با دوستم درد دل میکنم میگه ولش کن بابا بچه شدی ؟اصلا به حرفاش اهمیت نده ولی دست خودم نیس اخه چه جوری بی تفاوت باشم وقتی میشینه هی چرت وپرت میگه منم آدمم بعضی وقتا خودمو میزنم به بیخیالی ولی بعضی وقتام واقعا صبرم تموم میشه 

من چه گناهی کردم اخه😭😭میگم برو پیش روانپزشک میگه مریض خودتی کلا از آزار ما لذت میبره مثلا اسباب با ...

برمیگرده به کودکیش و شرایطی که داشته باید برای رهایی از این آدم سمی خودت رو تغییر بدی

خوب اگر ازش خوشت نمیومد چرا باهاش ازدواج کردی

از کجامیدونستم اینجوری میشه آخرش اوایل ازدواج خوب بود یه مدت طبقه بالای خونه پدرشوهرم بودیم اونقد دخالت وحرف وحدیث شدگفتم خونه جدا بگیریم فک میکردم زندگیمون بهتر میشه ولی از اونجا که اومدیم بیرون دیگه شد دشمن خونیم باورکن از اون روز نزاشته یه روز خوش داشته باشم