2777
2789
عنوان

حالم از شوهرم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1702 بازدید | 68 پست
آره واقعا انگار زنا حق زندگی ندارن باید کور وکر ولال باشن وفقط به آقا سرویس بدن وحمالی خانواده شوهرو ...

بیخیال خدای ماهم بزرگه اینهمه ظلمی کردن بهمون اینهمه سال بخاطر جنسیت از آدمای عاقل بر نمیاد خدا همون اول اونارو زده که انقدر بی عقل و بد بختن 

زندگی پر حیاهوی پوچ

برای دخترت پرستار بگیر یا اگر خیلی می‌ترسی باید شوهرت رو تحمل کنی

اگه دستم پرباشه ترسی ندارم ولی اینکه الان بخوام دست خالی اقدام به طلاق کنم تازه مهریه بزارم اجرا شوهرم اونقد دوست وآشنا داره ازهزار نفر مشورت میگیره یه گرونم بهم نمیده میخوام کارکنم دخترمم یکم بزرگتر شه وعقلش برسه بعد از الان باید برنامه بچینم برا آینده

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

شوهرت نمیتونه از زیر قانون فرار کنه میتونی یک وکیل هم بگیری

خدا منو لعنت کنه من خیلی بی دست وپا وبی زبونم 😭😭یه بار با یه وکیل مشورت کردم گفت خودت چی داری گفتم هیچی گفت وقتی هیچی نداری له طلاق فکر نکن سعی کن رامش کنی برات طلا اینا بگیره بعد اقدام کن 

خدا منو لعنت کنه من خیلی بی دست وپا وبی زبونم 😭😭یه بار با یه وکیل مشورت کردم گفت خودت چی داری گفتم ...

از کسی اگر میتونی قرض بگیر طلا بخر بعد که سود کردی پولشو پس بده وکیل بگیر و اقدام کن

از کسی اگر میتونی قرض بگیر طلا بخر بعد که سود کردی پولشو پس بده وکیل بگیر و اقدام کن

کیو دارم که قرض بگیرم 😑طلا زیاد گرفته بود شوهرم بیرعقلی کردم گفتم بدیم خونه بخریم نصفشو برن به اسم من خونه خریدیم کلاه گذاشتن سرمون معامله فسخ شد پول طلاها هم افتاد دست اون دیگه برام طلا هم نخرید😑کلا خیلی آدم نااهلیه 

منم به خاطر دخترم موندم اگه این نبود یه ثانیه هم تحملش نمیکردم باورکن منی که میگفتم چی میشه که یه آد ...

دقیقا منم همینطور

دلم میخواد بسوزوننش بکشمش ولی زندان داره و اینکه بچه هام بعد من چی میشن مانع میشه

دقیقا منم همینطوردلم میخواد بسوزوننش بکشمش ولی زندان داره و اینکه بچه هام بعد من چی میشن مانع میشه

دقیقا ....یه کارایی میکنن واقعا آدم حس جنون پیدا میکنه من به عمرم همچین حسایی رو تجربه نکرده بودم همیشه برام سوال بود که آخه چه جوری میتونن ادم بکشن الان به جوابش رسیدم