2777
2789
عنوان

به دعانویس اعتقادی دارید بچه ها

106 بازدید | 11 پست

من مدتیه توی خونم دعا پیدا میکنم و برای یه دعانویس فرستادم و گفت قفلت کردن و موکل فرستادن به خونت و خیلی طلسم سیاه و شیطانی هست و باید سریع باطلش کنی و خیلی ترسیدم و حالم بد شد

چیکار کنم؟اعتقادی نداشتم ولی از زمان ازدواجم خیلی همه چیز بهم ریخته شده برام نمیدونم چیکار کنم آرامش بگیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اعتقادندارم

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم امیدوارم تیرماه بیام وامضاموببینم که به آرزوی دلم رسیدم،وازته ته دلم بگم خدایاشکرت😍

بیشتر ببینید
بله میتونی باطل کنی، ولی بگرد یه آدم درست پیدا کن برات کار آنجام بده، اکثریت بلد نیستن و الکی پول می ...

کسیو نمیشناسم آخه 

نمی‌خوام پام به سحر و دعا باز بشه هیچوقت اهلشون نبودم 

چرا وقتی کار با کسی نداری باید توی زندگیت دردسر بندازن آخه که دنبال دعانویس بریم

کسیو نمیشناسم آخه نمی‌خوام پام به سحر و دعا باز بشه هیچوقت اهلشون نبودم چرا وقتی کار با کسی نداری با ...

امان از چشم بد تو کاریشون نداری اونا ولی مرض دارن

خدایا به قلبم ارامش بده به روحم ارامش بده عزیزانم را فرزندانم راه به حرمت پاکی حضرت فاطمه زهرا س حفظ کن تقدیرشان را خوب مقدور بفرما خدایا خودت کمکمون باش پناهمان باش
کسیو نمیشناسم آخه نمی‌خوام پام به سحر و دعا باز بشه هیچوقت اهلشون نبودم چرا وقتی کار با کسی نداری با ...

دیگه متاسفانه اینجور آدمای مریض توی دوروبر بیشتر مون هستن، مجبوریم پاکسازی کنیم، حالا شمام پرس و‌جو‌ کن اگه قسمتت باشه خدا خودش سر راهت قرار میده که ببری باطل کنی،ترس نداره، اونا از راه دعا اختلال ایجاد کردن که از بین بردنش هم از راه همون دعا هست،اگه کوتاه مدته زیاد جدی نگیر ، با قرآن و نماز و کارای مثبت ایشالا انرژی مثبت میاد برات، ولی اگه چندساله و مشکل برات درست شده به فکر ابطال باش

من خیلی ساله درگیرم بیشتر از ده تا دعانویس رفتم طلسمات دفنی دارم کسی نتونست باطل یکنه همه زندگی م و روح و روانم بهم ریخته همه کارام بهم میخوره به خدا مرگ بهتره تا این زندگی من به جادو اعتقاد نداشتم اما بعدها اتفاقی فهمیدم میدونم کار کیا بوده اما خوب نمیتونم باطل کنم خیلی هم نذر و دعا و زیارت رفتم و قربونی کردم اما بی فایده بود خیر نبینن . تازگی یه سایت بود اسماالحسنی۹۹ من بهش تو ایتا پیام دادم هنوز جواب نداده میخوای بهش پیام بده شاید کمکت کنه