2777
2789
عنوان

همش دلم شیرینی میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 29 پست
عزیز شاید حرفم رو قبول نکنی ولی روزه گرفتن خیلی تاثیر داره روی اینکه آدم بتونه پا روی نفسش بذاره و ص ...

کلا روزه اشتها رو کنترل میکنه چه روزه اسلامی باشه چه فستینگ 

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

یکی از علائم بالا رفتن قند ولع خوردنشِ 

حتما آزمایش بده اگه قندت بالا بود دیگه بچه که نیستی باید به خودت رحم کنی 

از شیرینی های طبیعی که محصولات طبیعی میفروشن بخر ی سری گز هست که رژیمی ن یا قند استویا و...

یعنی منیزیم بخورم خوب میشم؟

چند نوع منیزیوم هست 

وَمَکَروا‌وَمَکَرَاللَّهُ‌وَاللَّهُ‌خَیرُ‌الماکِرینَ.   (یهود و دشمنان مسیح، برای نابودی او و آیینش،) نقشه کشیدند؛ و خداوند (بر حفظ او و آیینش،) چاره‌جویی کرد؛ و خداوند،بهترین چاره جویان است☝🏻 باعشق و افتخار اهل‌سنتم❤️✨

بیشتر ببینید

وای منم دیوانه شیرینی و شکلات.ازمایشم دادم هیچیم کم نبود.نباشه نمی‌خورم.ولی امان از وقتی که باشه.مثل الان که عیده.خیلی هم به رژیم و اینا اهمیت میدم.دو کیلو همین چند وقت چاق شدم.امروز نشستم کلی بامیه و شیرینی و شکلات خوردم.بعدش عذاب وجدان گرفتم ناهار نخوردم.دوباره غروب گشنم شد نشستم با چای شیرینی خوردم

وای منم دیوانه شیرینی و شکلات.ازمایشم دادم هیچیم کم نبود.نباشه نمی‌خورم.ولی امان از وقتی که باشه.مثل ...

منم عاشق زولبیام،هی میگم دیگه نمیخورم ولی چند کیلو تو عید خوردم فقط