2777
2789
عنوان

قرص سیتریزین برای آسم الرژی

| مشاهده متن کامل بحث + 75 بازدید | 22 پست
ینی شمام آسم الرژی دارین؟؟ من خیلی انتی هیستامین خوردم این یکیو بیشتر دوسدارم... شمام تا سرمامیخورین ...

بله انگاری ی حالت گاز میپیچه توی سینم هرچیم اب بخوری فایده نداره چون خشک نشده که لامصب ادمو خفه میکنه من خیلی حاد بشه اسپری دهان میزنم

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
بله انگاری ی حالت گاز میپیچه توی سینم هرچیم اب بخوری فایده نداره چون خشک نشده که لامصب ادمو خفه میکن ...

عزیزم.. منم حس میکنم یچی تو گلومه ک حتی اب خالیم بخورم سرفه میکنم.... چندتا انتی هیستامین خوردم اثر نداشت.. گفتم بذا اینو بخورم ببینم چجوریه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم.. منم حس میکنم یچی تو گلومه ک حتی اب خالیم بخورم سرفه میکنم.... چندتا انتی هیستامین خوردم اثر ...

اخ اخ درکت میکنم قشنگ بخور عزیزم فقط واسه من ک اینجور نیس ولی خواب اوره مواظب باش در حال رانندگی نباشی عزیزم

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
اخ اخ درکت میکنم قشنگ بخور عزیزم فقط واسه من ک اینجور نیس ولی خواب اوره مواظب باش در حال رانندگی نبا ...

اره مرسی گلم... اخه بیشتریا میگن براابریزشه.. خاستم بدونم کسی هست ک برا آسم آلرژی بخوره