2777
2789
عنوان

به نظرتون رفتار این خانم با بچشون تو جمع درست بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 21 پست

اقا تورم گرونیه اگر تلویزیون میفتاد میشکست شوهره حتما به هشت ناحیه تقسیمش میکرد قطعا اون‌لحظه حواسش به نجات تلویزیون بوده معنیش این نیست مادر بدی هست.واکنش ادما نود درصد همینه ندیدم کسی بگه شنتیا مامان تل نیفته. نگوزیده شب درازه ببخشید بی ادبیه

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچکس یه مادر رو درک نمیکنه شاید ما خیلی با درک بودیم من حتی زنداییم خونه هیچکس نمی‌رفت بخاطر پسرش چون خیلی شیطون بود ما تنها درک میکردیم التماس میکردیم بیان خونمون 

من ده ماهه ک مادر یه دختر شیرین و شیطونم گاهی دلم میخواد بچه نباشه آزاد باشم گاهی دلم میخواد ساعتها بخوابم یا سرم تو تلویزیون باشه یا برم تو فکر ولی نمیشه اگه کار های عادی خونه نکنم مشکلی نیس ولی باید حتما نگهداری از بچه انجام بدم هرکسی یچیزی درمورد دخترم بگه بهم بر میخوره تو جمع سعی دارم کنترلش کنم خودمونی خودمو میزنم به بیخیالی میگن دل گندم و ذوق بچه ندارم درسته احتماعی هستم ولی برا همچین چیزایی درون‌گرام و میخوام یاد بدم اگه من بچم و شوهرم رو میخواین باید آزاد باشه بچم نمیزارم خرابی کنه ولی خب دختر من از صدا خودش خوشش میاد آواز بلند میخونه اونا دوست ندارن ☹️اگه جایی چیز به بچم بگم هزار حرف میزنن من مادرم بی حوصله میشم خسته میشم کلافه میشم درعین حال با احساس ترین و بهترین نگهدارنده محافظ و آرامش برا بچم هستم 

واکنشش طبیعیه اونکه بچه اس نباید ازش توقع داشت اما مادر هم کلافه میشه اگه ازاد بذاره ی اتفاقی بیوفته باید تااخرعمر معذرت خواهی کنه و معمولا میگن مامان بی خیالیه کنترل نمی کنه ، اگه سعی کنه کنترل کنه ک اتفاقی نیوفته باز میگن بچه رو اذیت می کنه محدود میکنه عصبیه درصورتی ک توی شلوغی و خونه بقیه خصوصا ادمایی ک حساسن کنترل بچه واقعا خسته کننده و کلافه کنندس