2777
2789
عنوان

دکتر گفت بچه چهار ماهت باهوشه که شیر نمیخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 5311 بازدید | 291 پست
نفهمیدم باهوش بودنش چه ربطی داشت به رفلاکس ولی فرنی فکر کنم بتونی بدی اگه پایش آب باشه حالا از یه مت ...

گفت چون باهوشه پس میزنه از خودش حمایت کنه😂😂

خب گفت برنج نده فرنی با برنجه دیگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب همین بلا سر خودمم اوردنمن ۱کیلو بدنیا اومدم هشت ماهگی واسه همین زود غذاخورم کردن و بنظرم تموم معد ...

غذای سنگین اصولا نمیدن

در حد سوپ بسیار سبک

البته بگم

ما هر دوتامون

۳ ماهگی دندون دراوردیم😐

با ۱۲ سال فاصله

فیکس ۳ ماهگی دندون دراوردیم

و بابت کمبود وزن

طی ۱۲ سال فاصله

دکترای متفاوت همین توصیه رو کرده بودن

غذا شروع شه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

پوره سیب زمنی پوره هویج سوپ البته دکترش تا آزمایش نگیره نمیفهمه به لاکتوز حساسیت داره باید ویزیت شه ...

نمیدونم والا شهر خودم دکتر خوبی نداره 

بنظرت یهو سیب زمینی بدم بد نیست 

گیج شدم

متخصص اطفال هزار تا کودک بیشتر دیده پس تجربه اشم بیشتره

اون فقط تجویز کرده ولی یه مادر که نتیجه ی تجهیزات دکتر رو دیده و تجربه کرده 

نمیگم حرف متخصص اشتباه درس خونده علم داره درسته

ولی تجربه به مادر هم خیلی ارزشمند

خودم تجربه کردم 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید