2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم فراموشش کنم این خواستگارمو😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1340 بازدید | 101 پست
نه واقعا خیلی معمولی بودن حتی به لحاظ مالی از ما پایین تر بودن ولی به دل من نشسته بود لعنتی😭

این دل عاشق شدن تهش برا چند ماه اما با عقلت عاشق شی خوشبختی پس سعی کن هم سطح خودت باشه بخدا برعکس تهش واقع عذاب اور

ببین باورت نمیشه اولین خواستگارم که اومد ما با کلی ذوق رفتیم حرف بزنیم قبلش خواستگار داشتم ولی پشت تلفن رد میشدن چون بهم نمیخوردیم ولی این پسر دوست بابام بود خیلی به من میخورد و

جلسه اول که حرف زدیم دیگه پیگیر نشدن بااینکه با اصرار به بابام اومده بودن ولی یوهو رفتن من یکسال داغون بودم فکر میکردم من زشتم یا عیب دارم سال بعدش ازدولج کردم با یک دسته گل قربونش برم الهی چندماهم بعد ازدواجم اون خواستگاره تو مسیر مسافرت تصادف کرد فوت کرد یعنی قشنگ حکمت خدارو فهمیدم که فقط خواست خدا بود که این خواستگاری ادامه پیدا نکنه 

به حکمت خدا اعتماد کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشم نمیاد از اینجور کارامیدونم خیلی معطل شون کردیم...از طرفی شاید خیلی هم نپسندیدم باشن

سرکتاب دعا نمیخاد نری سمت این چیزا که زندگیت داغون میشه به جون میگیره نکن نکن خطرناکه. بابا دختر عموی من 36 تا خواستگار براش اومد هی پسند نمیکردن آخر سر با یکی ازدواج کرد بدون یک ریال جهیزیه قبل ازوداج مهرش را داد یه خونه ترکیه براش خرید همش میگه خوب شد بقیه نشد الان عین دختر پادشاه زندگی میکنه 

نمیدونم چرا هروقت من یه چیزی رو میخوام قسمت نمیشه😭

درس این ماجرا این بود که هیچکس رو تو ذهنت بزرگ نکن. اونی که همیشه برات میمونه،، خودتی. 

پس روی این خود کار کن، سرمایه گذاری کن و دوسش داشته باش تا دیگران با منت و اشتیاق برات صف وایسن نه با اکراه.

چند سال پیش منم یه خواستگار داشتم که از نظر مالی شرایطش اوکی بود دروغ چرا اون موقع شرایط مالی برام مهم بود بعد جلسه آشنایی دیگه پیداشون نشد و مامانم بهم گفت که من جواب رد دادم سر این موضوع چقدر با مادرم بحث و جدل داشتم که تو ایندمو خراب کردی  حال و هوای این روزای تو رو داشتم بعدها یکی از خواهرام بهم گفت که اونا دیگه برنگشتن مامان اینجوری گفت که تو ناراحت نشی زمان همه چیز رو درست می‌کنه 

قربونتون برم که اینقدر مهربونید ناراحتم از اینکه چرا اینقدر معطل شون کردیم که تهش اینجوری بشه اولین ...

بدون ک اگه کسی قسمت تو باشه از کنارت نمی‌گذره و حتما ایجاد این معطلی یک صلاح از طرف خدا بوده

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
بیشتر ببینید
ببین باورت نمیشه اولین خواستگارم که اومد ما با کلی ذوق رفتیم حرف بزنیم قبلش خواستگار داشتم ولی پشت ت ...

سلام ببخشید من یه سوال یا بهتره بگم راهنمایی ازتون میخواستم 

بنظرتون یه آقایی که خیلی ادعای دوست داشتن داشت 

و می‌گفت اینستا نصب نکنی بهتره خوشم نمیاد خانومم اینستا داشته باشه 

آقایی که میگفته من چهره خود تورو پسندیدم نیاز نیست غلیظ آرایش کنی 

آقایی که داشته موهای خانمو می‌بافته سریع شالشو انداخته سرش وگفته همه موهای خانمم رو دیدن 

آقایی که کلی امید می‌داده درس بخون کار خوب داشته باشی بتونیم زندگیمونو بسازیم و خانمه حالا معلم

حالا این آقا چرا باید این خانمو ول کنه و بره سراغ دختری که خیلی عکسای راحت و سرباز با قلیون و ... تو اینستا از خودش می‌زاره و هیچ شغل و درسی ام نداره

چرا ؟ 😔 چطور می‌تونه عاشق اون شخص بشه وقتی اصلا هیچ شباهتی به حرفاشون نداشتن 

و اینکه همیشه ام میگفتن من قصدم دوستیه تو معیارهای ازدواج رو داری 

عزیزم هیچ کس را بزرگ نکن تو ذهنت قانون هستی اینه هروقت کسی را بزرگ کنی هرکس خدا ازت میگیره همه بنده هستن مشابه این برا من حدود زمان دانشجویی پیش آمد. من حدود 23 سالمه بود یکی بود استاد دانشگاهم چنان بزرگ‌ کردم که خدا را فراموش کردم داغون شدم باورت میشه اذیت شدم تا دوسال اذیت شدم بعد استاد اخلاقم گفت ببین خدا اینو آورد که ایمانت را امتحان کنه تا اونو بزرگ کنی خدا ازت دور میکنه حتی اگه قراره باش ازوداج کنی اونقد بزرگش نکن عزت نفس خودت را خرد نکن خدا را هم کوچیک نکن اونم بنده خداست همین دیدم راست میگه 

عزیزانم شما سنت تون کمه بچه ها. خیلی شرایط، تو ازدواج مؤثره. خودتون را برا چی نارحت میکنید دوست من خ ...

مرسی گلم از حرفای قشنگت خیلی درست میگی...

من فقط اولین بار بود که از یکی اینقدر خوشم اومده بود و با معیارهام همخوانی داشت 

کلا اعتماد بنفس ام کم هست😭میگم نکنه نپسندیده منو 

چون اگ‌پسندیده بود اینجوری نمیرفت

🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند💫

ببین باورت نمیشه اولین خواستگارم که اومد ما با کلی ذوق رفتیم حرف بزنیم قبلش خواستگار داشتم ولی پشت ت ...

آفرین همینه خیلی ها بودن اصرار کردن بعدا فهمیدن حکمت خدا بوده نشده یکی بود میگفت از یکی خوشم آمده میگفتم این پسر پیامبره بعد ازوداجش متوجه شدم به زنش خیانت کرده خدا را شکر کردم نشد 

این دل عاشق شدن تهش برا چند ماه اما با عقلت عاشق شی خوشبختی پس سعی کن هم سطح خودت باشه بخدا برعکس ته ...

پایین تر بودن واقعا

🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند💫

وای چه جالب 

باورم نمیشه 

دقیقا منم فکر میکنم همش نکنه من یه عیب و ایرادی دارم که اینجوری شده😭