2777
2789

اولین بار بود که میخواستم با یکی اشنا بشم

خیلی ازش خوشم اومده بود خیلی بزرگ کرده بودمش توی ذهنم

فاصله افتاد بین آشنایی مون و اونا ناراحت شدن 

تو این فاصله من صفحه کاری اش رو هی چک میکردم و پیگیرش بودم😭اینقدر تو ذهنم بزرگ کرده بودمش که نگو

همو دیدیم ولی اونا نپسندیدن یا کلا ناراحت بودن...نمیدونم چرا ولی به هر دلیلی که بود جور نشد دیگ 

نمیدونم چرا اینجوری شد 

توروخدا یکم بهم دل داری بدید بگید چیکار کنم که از ذهنم بره 

تورو به حق این شبا دعام کنید بتونم فراموشش کنم 

🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند💫

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهت گفتن که پسند نکردن ؟

نه چیزی نگفتن

کلا دیگ خبری نشد 

بعدشم ما خیلی اینارو معطل کردیم ناراحت شده بودن انگار اصلا جلسه آشنایی هم خودشونو گرفته بودن 

🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند💫

عزیزم نماز جعفر بخون به روش ساده تر معجزه میکنه برا ازدواج مداومت کن اگه قسمتت هم ایشون باشه برمیگرد ...

نمیخوام برگرده دیگ 😭

ناراحتم از اینکه شخصیتم خرد شد اینجوری 

💔برات دعا میکنم مغزت هرچیزی درباره اون هس رو فراموش کنه

ممنونم😭😭😭🙏🏻❤

از ذهنت میره نگران نباش‌ . چون خاطره ای با هم نساختین که فراموش کردنش سخت باشه. اینم به خ‌دت یاداوری کن اون پخ خاصی نبود. فقط من تو ذهنم خیلی بزرگش کرده بودم. اینم تجربه شه برات که آشنایی رو الکی کش ندی و تا مطمئن نشدی احساساتت رو کنترل کنی. جلوی فکر و خیال اضافه رو بگیری. چکش نکنی. تو ذهنت فانتزی نسازی و ...

از ذهنت میره نگران نباش‌ . چون خاطره ای با هم نساختین که فراموش کردنش سخت باشه. اینم به خ‌دت یاداوری ...

دقیقا تقصیر خودم بود که هی پیگیری کردم درموردش و صفحه کاریش رو چک کردم و توی ذهنم فانتزی ساختم

اولین بار بود که از یه نفر اینقد خوشم اومده بود😭بعد مدت ها اونم

فقط دعا دعا میکنم که سریع از ذهنم پاک بشه

سر کتاب بگیر دلیل اصلی رو پیدا کن و حلش کن

خوشم نمیاد از اینجور کارا

میدونم خیلی معطل شون کردیم...از طرفی شاید خیلی هم نپسندیدم باشن