2777
2789
عنوان

مستاجرها بیاییذ

2082 بازدید | 117 پست

ما یک ماه دیگه وقتمون تموم میشه اصلا هم این خونه رو دوست دارم چندساله شوهرم با کلک منو نگه داشته امسال دیگه داد و بیداد کرد ..خانمها واقعا شما درک میکنید خووه برای خانم خیلی مهمه من واقعا آسیب روحی دیذم راهکاری داریید بهم بگید صاحبخونه هم‌ازش خبری نیست چون یک ماه مونده به نظرتون کی تماس میگیره برای افزایش قیمت خونه اش؟؟؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

باید زودتر بهتون اطلاع بده

دیگ یکی دوماه قبل از قرارداد باید گفت

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

بیشتر ببینید
منم تا برج ۲ قرار داد دارم امروز پیام داد گفت چقد میکنه کرایه رو ب شدت برده بالا نمیتونم بشینم باید ...

چقدر اضافه کرده؟ببین اتوبار و بنگاه و جا به جایی و پول کارگر و اینا رو حساب کن ببین اگه تفاوتی ندارد بشین 

شانس منه عزیزم حداقل نمیکنه از الان زنگ بزنه افزایش قیمت و‌بگه شوهرم به خودش بیاد پاشه از اینجا

خودتون پیام بدید بگید هرچند بنظرم با این افزایش قیمتها چیزی نگید بهتره وایسید خودش بگه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

بیشتر ببینید
اصولا کی باید بگه

خودش باید خبر بده فک کنم

بیشتر ببینید