خیلی زود چیزایی رو میبینن که نباید ببینن مغزشون شروع به فعالیت بیشتر برای حل مسئله اینجا کجاست من کی ...
تا اونجایی ک ما زایمان کردیم سزارین زودتر بدنیا میاد بعدم هوش ارثیه دلیل های ساده تر و حداقل غیر منطقی بیارین طرف باورش شه😂
هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗
از نظر علمی بچه ای که با زایمان طبیعی به دنیا میاد باهوش تر از زمانیه که با سزارین دنیا میاد خانم ها ...
اون وقت از کجا این رو متوجه شدن؟ طی چجور تحقیقی؟ یه جنین رو یه بار سزارین کردن گذاشتن بزرگ شه تست هوش گرفتن باز کردنش جنین اینبار طبیعی به دنیا آوردن تست هوش گرفتن؟! اتفاقا برعکس من زیاد دیدم طبیعی داخل کانال زایمان اکسیژن به مغزش نرسیده سی پی یا فلج مغزی شده
در روش سزارین برای بی حسی کمری داروهایی به مادر داده می شود که همین داروها نیز بر روی هوش نوزادان تا ...
عزیزم اگه به مشاهده شخصیتون استناد میکنین من کلی بچه دیدم که با سزارین به دنیا اومدن و بی نهایت باهوشند الان خیلی زایمان طبیعی بدون درد رواج پیدا کرده که اونم بی حسی کمری دارن پس نمیشه مقایسشون کرد