2777
2789
بخدا میگفتن دیگه سوال نپرس اینقد انرژی منفی داره حال ما هم بد شده این آخری هم گفت ستاره اش اینقد نحس ...

ببخشید غلط کردن بخاطر پول اینا ادم میکشن بعد فاز دلسوزی گرفته رمال حروم لقمه

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جانم گلم شما سودا درمان کن ببین چ تاثیر شگفت انگیزی میبینی پول فالگیر بده انجیر خشک و عرق انیسون بخو ...

وا در مرحله آخرم نباید بره سراغ رمال و جنگیر زندگیشو آتیش میزنن

با احترام لطفا درخواست دوستی ندید🍃

بستری بشه اونجا بهش شوک میزنن؟ خانواده بی فرهنگش میگن این نباید بستری بشه چون بعدش دیگه اصلا آدم نرم ...

راست میگن...برای همیشه از دستش میدی اون ادم سابق نخواهد شد

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
بستری بشه اونجا بهش شوک میزنن؟ خانواده بی فرهنگش میگن این نباید بستری بشه چون بعدش دیگه اصلا آدم نرم ...

نه بسته به سطح بیماری دارودرمانی میکنن اینجوری به زندگی برمیگرده 

پسر فامیل ما بستری نکردن خودکشی کرد زندگیتو نجات بده بستریش کن 

به بقیه ربطی نداره

نه بسته به سطح بیماری دارودرمانی میکنن اینجوری به زندگی برمیگرده پسر فامیل ما بستری نکردن خودکشی کرد ...

خانوادش باید کمکم کنن من تنهایی نمیتونم بستریش کنم بدتر بشه دیگه همه تقصیرا میندازن گردن من

این همه ادم درمان شدن براساس کدوم مقاله و علم اینو میگی این اقا بلایی سرش بیاد تقصیر امثال شماس

اگرررر. این اقااااا بره و باااااا مرفین های زیاد ارام بخش های سنگین بره و ادم سابق نشه مدام باید مث معتاااااد هاااا مرفین بزنه گناهش گردن امثال شما

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
با خطرات این وضعیت اگاهشون کن فردا نیفته گردنت

میدونستی خب معتادشون میکنن؟؟؟اینا تو مقاله هایی ک میخونی نمینویسن سرجنگ باهات ندارم گلم حقیقت گفتم چیزی ک دیدم با چشمم

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
اگرررر. این اقااااا بره و باااااا مرفین های زیاد ارام بخش های سنگین بره و ادم سابق نشه مدام باید مث ...

دکترها میدونن برای هر سطح بیماری چی تجویز کنن این همه ادم افسرده بیماریشون کنترل میشه اگر دکتر نره تهش خودکشیه همین