2777
2789
بخدا میگفتن دیگه سوال نپرس اینقد انرژی منفی داره حال ما هم بد شده این آخری هم گفت ستاره اش اینقد نحس ...

نمیدونم چی بگم، الهی بحق این شبهای مبارک حال خودت و همسرت زودتر خوب بشه،

زیاد استغفار کن انشاا... خدا کمکت کنه

اسی این رمال جادوگرا فقط پول می‌خوان شوهر منم همزاد داشت خیلی تو خواب و بیداری اذیتش میکردن دو ماه ت ...

این فالگیرها خیلی معتبر بودن یکیشون پولم نگرفت حتی‌.

اره شمارشو بده خدا خیرت بده.

خانوادش هیچ کمکی نمیکنن اصلا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نمیدونم چی بگم، الهی بحق این شبهای مبارک حال خودت و همسرت زودتر خوب بشه،زیاد استغفار کن انشاا... خدا ...

ممنونم گلم همین دعای شما خیلی برام با ارزشه الهی هیچ وقت غم نبینید 

ممنونم از توضیحاتت گلم .اما مگه این آدم حرف گوش میده الان خوب هیچی که دیگه مثل مرده شده بزور دولقمه ...

قربونی بدین چندتا درست میشه ببین دور از جونشون ارزشش رو داره که قربون بدین جون همسرتون با ارزش ترع 

مراقب اون زبون قشنگت باش😊دل من از سنگ نیس میشکنه و مُسببش تویی 🍂
دوسال پیش تحت نظر روانپزشک بود دارو میخورد خوب بود یهو داروهاش قطع کرد دیگه تا چندماه پیش باز حالش ب ...

شاید دعا و طلسمی براش نوشتند مخصوصا که کسی تو ذهنش داره حرف میزنه شاید جن تو بدنشه

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است
مرسی خیر ببینی گلم اتفاقا نوره دارم توی خونه. همه تلاشمو میکنم سودای بدنشو کم کنم شما هم براش دعا کن ...

حتماااا خوب میشه عزیزم.روغن گرم گیاهی بخر مثل بادام شیرین یا بنفشه ک برا افراد سودایی شب تمام بدنش چرب کن ماساژش بده اینجور خشکی بدن و مزاجشم کم میشه حتما پیشونیش قبل خواب و بینی و پشت گوش و پشت گردنش چرب کن با روغن بنفشه درمان خشکی مغز...با چرب و گرم کردن بدن با ماساژ روحش ازاد میشه و رابطه جنسی شکل بگیره برای این افراد تخلیه روحی و روانی هست ببخشید ک رک گفتم دوس دارم زندگیت و شوهرت درست بشه و همه ما خوشبخت بشیم

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
اسی این رمال جادوگرا فقط پول می‌خوان شوهر منم همزاد داشت خیلی تو خواب و بیداری اذیتش میکردن دو ماه ت ...

شماره اش خصوصی واسه منم بفرست منم درگیرم

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است
شاید دعا و طلسمی براش نوشتند مخصوصا که کسی تو ذهنش داره حرف میزنه شاید جن تو بدنشه

والا از چندتا فالگیر معتبر پرسیدم همه گفتن هیچ دعا وطلمسی درکار نیست گفتن ستاره شوهرت از اول نحسی داشته توی طالع اش مرگ در جوانی هست

همش آرزوی مرگ میکنه میگه هیچ امیدی ندارم میگه انگار کسی توی مغزم میگه فقط خودتو بکش تا راحت بشی

دعا نوشتن براش جن زده شده سوره بقره زیاد بخون بالاسرش

با احترام لطفا درخواست دوستی ندید🍃

حتماااا خوب میشه عزیزم.روغن گرم گیاهی بخر مثل بادام شیرین یا بنفشه ک برا افراد سودایی شب تمام بدنش چ ...

الهی که همیشه تنتون سالم باشه ودلتون شاد.خیلی ممنونم از لطف و مهربونیت