2777
2789
عنوان

لطفا آرومم کنید

483 بازدید | 44 پست

من با یکی در ارتباط بودم که ۶ سال هست پام مونده من خوشی زد زیر دلم بچگی کردم رفتم با همکلاسیم توو رابطه و اون می دونست البته من باهاش کات کردم رفتم با همکلاسیم بعد یک ماه هم کات کردم.

اما رابطه شهوتی بود و من کور بودم‌.شیطان گولم زد از خدا دور شدم نمی دونم

بعد کات کردنم ‌که به خودم اومدم توبه کردم و نذر نیاز و واقعا افکارم رو مرتب کردم اونی هم که دوسم داشت بهم گفت بچه بودی ولی تجربه خوبی شده برات و از اون اتفاق ۳ سال میگذره ولی من هنوز به خاطر کار هایی توو اون یک ماه کردم گاهی عذاب دارم حس ناپاکی بهم میده ولی خب عمیقا توبه کردم

میشه آرومم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بااون اولیه رابطه جنسی نداشتی؟اما با دومیه رابطه جنسی برقرارکردی؟

با اولیه نه می خواد بیاد خواستگاری عید فطر

دومی هم نه در حد بوس و بغل و...بوده معاشقه جنسی نه

با اولیه نه می خواد بیاد خواستگاری عید فطردومی هم نه در حد بوس و بغل و...بوده معاشقه جنسی نه

جالبه اولیه که ۶سال باهاشی این چیزا نبوده اما دومیه به اینجاها کشیده

کاربر پسر هستم 
اینکه ازت گذشته با وجود کارات و دوباره مونده باهات با خودش هم همچین بیکار نمونده، یا منتظره تلافی کن ...

داره میاد خواستگاری من ۲۰ سالم بود اون رابطه یک ماهه 

جالبه اولیه که ۶سال باهاشی این چیزا نبوده اما دومیه به اینجاها کشیده

آره خب

اون خواستنش پاک بود خوشی زد زیز دلم گرچه اون موقع ۲۰ سالم بود الان ۲۳ دارم میرم ۲۴

چرا بعد۶سال ولش کردی؟یعنی دوسش نداشتی

عزیزم

الان ۲۴ سالمه ماه دیگه البته میرم ۲۴ اون اتفاق یک ماه ۲۰ سالم بود بعدش دوباره با همیم و گفت بچه بودی و یکبار هم یادآوری نکرد خواب بد دیدم بیدار شدم تاپیک زدم