2777
2789
عنوان

تولدشو تبریک بگم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 82 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید می پرسم شما اگه به یه نفر با ذوق و شوق پیام تبریک تولد دادین اون با لحن تند و عصبانیت گفت هدی ...

بستگی به رابطه و حرفای قبلش داره

اگه چیزی نبوده باشه دلیل نداره با تندی حرف بزنه و هدیه رو رد کنه

چه جوابي بهش میدین🥺

ن تنها جوابشو نمیدم ... محل سگم بهش نمیدم ...

خواستی جواب بدی بگو مگه میخواستم کادو بگیرم !!!!

دخترانم 👭💞                                   مثل نفس هایم  ‌‌‌‌‌‌‌                               دوستتان دارم💖💖💖                       همان قدر بی اختیار...                         همان قدر تا پای جان....

بستگی به رابطه و حرفای قبلش دارهاگه چیزی نبوده باشه دلیل نداره با تندی حرف بزنه و هدیه رو رد کنه

نه هیچی نبوده 

نمیدونم یهو چش شد

ما هر دو خانم یم

آخه بعدم قطع ارتباط کرد باهام🥲🥲

من سکوت کردم دلم خیییلی شکست 🥲🥲

ولش کن بابا مردم مریضن

دخترانم 👭💞                                   مثل نفس هایم  ‌‌‌‌‌‌‌                               دوستتان دارم💖💖💖                       همان قدر بی اختیار...                         همان قدر تا پای جان....

گل فرستادن که توجه و محبت بیشتری به همراه داره تا یه تبریک پیامی سادهما بخاطر مادرش جدا شدیم گل بفرس ...

چرا با پسری ک بچه ننه اس باید ادامه بدی 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بیشتر ببینید