2777
2789
عنوان

چیکار کنم بچم شیر خشکی شه

| مشاهده متن کامل بحث + 11737 بازدید | 494 پست
بهش شیر خشک اپتامیل بده هم سبک هم برای نوزادی که رفلاکس داره عالیع خیلی هم خوشمزه نی نی دوست داره.من ...

براش اپتامیل گرفتم یعنی هر کاری کردیم لب نزد بهش اصلا خوشش نیومد 🥲🥲🥲🥲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره رازیانه من رفتم سرچ کردم بادیان ستاره ای اومد گفتم این پیدا نمیشه رازیانه واقعا چاق میکنه؟اره ای ...

برا نفخ و دلدرد خیلی خوبه به پسر من میساخت تپلی شده بوداشتهاشو زیاد کرده بود وقتی زیاد شیر میخورد اینم بهش میداد سریع هضم میشد دلدرد نمیشد

شیرخشک نده.. من شیرم کم بود دیگه شیشه دادم به پسرم و شیرخشکی شد 

کلا یه ماه شیرخودمو خورد 

الان خیلییی مریض میشه یعنی همش سرما میخوره 

سبستم بدنی این بچه ها خیلی پایین میاد 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
بیشتر ببینید
😔 خدایا نذر میکنم روز شیر خوارگان حسینی برم شیر نذری ببرم پخش کنم به حق علی اصغر بچم مشکلی نداشته ب ...

من یس چندتا نذر حضرت علی اصغر خوندم، بچه م خیییییلی خوب سینه مو گرفت و دیگه شیشه نخورد...🥰

ببین موقع شیر خوردن هر کاری بگی میکنه گریه میکنه سرشو بر میگردونه خودشو میکشه به پشت وحشی بازی در می ...

الهی بگردم پس بدددجوری اذیته...

وسط شیر خوردن چندبار آروغشو بگیر

با زاویه ۴۵ درجه بگیرش شیر بده

خیلی ریفلاکسش شدیده

با روغن مصطکی و گل سرخ سینه شو چرب کن

خودتم لبببب به سردی نزن. گوجه خیار ممنوع 

چیزای غلیظ نخور. مثلاً ارده ماکارونی ممنوع 

مراعات کن انشاالله خوب میشه

چند وقتش بود بهش شیر خشک شروع کردی؟اونم اول قبول نکرد بگیره؟من چند بار دادم به همسرم گفتم بهش بده و ...

شاید کمتر از یک ماهش...شیر خشکش هم ب دستور پزشکش ببلاک ای آر دادم...وقتی گرسنه باشه یواش یواش میگیره انتظار نداشته باش همون اولش بیاد مثلا تا شماره ۲   ۳ بخوره...هر ۲ساعت بهش شیر بده شده ۱ شماره کم کم عادت میکنه اولین روز هم یکی کنارت باشه ک بهش شیر بده 

۱۴۰۲/۲/۲۱ تاریخی که مادرم آسمانی شد🖤...
بردمش متخصص اطفال بهش زینک داد برا اشتهاگفت چیزیش نیست اتفاقا گفتم گاهی انگار نفسش به سختی میاد گفت ...

قلبش اذیت نیست؟

از این سرشیشه ها شبیه سینه مادر بخر مارک چیکو

به حکمتش دل بسپار(خدا)