2777
2789
عنوان

چیکار کنم بچم شیر خشکی شه

| مشاهده متن کامل بحث + 12141 بازدید | 532 پست

ببین صلاح بچتو در نظر بگیر نه حرفای دیگرانو .اهمین نده .شیر خشک خیلیم بهتره و همه ویتامین ها رو اندازه داره .گوش نکن .مادرای امروزی مگه چی میخورن که غذای کامل باشه شیرشون .جز نفخ و دل درد هیچی برای بچه نداره .شیر خشک بده بذار سیر شه همچین راحت میخوابه .

یعنی الان وزنش رو نمودار تولدش نیست؟گشنه میمونه گریه میکنه یا ساکته؟

تا چهل روزگی خوب وزن گرفته بود خیلی خوب ولی بیست روز بعدیش وزن نگرفته برا همون چهل روز اول رو نمودار مونده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم‌پسرم بخاطر فتق و فشاری ک از نفخ و کولیک داشت مجبور شدیم بهش شیر خشک بدیم...یه شب تا صبح شوهرم به ...

چند وقتش بود بهش شیر خشک شروع کردی؟

اونم اول قبول نکرد بگیره؟

من چند بار دادم به همسرم گفتم بهش بده و خودم از جلو چشمش رفتم کنار ولی فایده نداشت 

نمیدونم اگر برا چند ساعت منو نبینه میگیره یا نه 

شیر خشک مارک نان بده و سر شیشه معمولی پنبه ریز بگیر .گشنه بمونه میخوره .و خیلی زود وزن میگیره .از ش ...

نان دادم نخورد اپتامیل اصلا و ابدا نخورد الان سوپرامیل گرفتم 

ولی سر شیشه بیبی لند دادم پنبه ریز نرم تره؟؟؟؟ اونو بگیرم

گلم ریفلاکسش اذیتش می‌کنه که شیر نمیخوره ، بهش اس امپرازول میدی؟ اول باید برای ریفلاکس ببریش‌دکتر و ...

نه دکتر بهش نداد 

شما بچه ات رفلاکسی بود ؟

من به بچه اولم رفلاکس داشت اس امپرازول دادم خیلی بدترش میکرد و بی قرار میشد رو بچه شما اثر کرد؟؟

رفلاکس شدید تر دارهرفلاکسی که بچه بالا بیاره فرق داره با رفلاکس پنهانرفلاکس پنهان بچه بالا نمیاره ام ...

بچه اولم روزی بیست بار لااقل شیر میخورد و هر بار بعدش بالا میاورد

این یکی روزی پنج شش بار نهایتا میخوره و یکی دوبارشو بالا میاره 

پنهان نیست رفلاکسش 

شما دارو به بچه ات دادی رفلاکسش خوب شد؟

چه دارویی دادید؟

بچه‌موقع شیر خوردن اصلا رو زمین نباشه بگیر بغلت سرش بالاتر از بدن باشه که رفلاکس نکنه .بعدم تند تند پشت سر هم نباشه .وسطاش بلندش کن یه اروغ بزنه یه نفسی بگیره دوباره ب همون حالت