2777
2789
عنوان

چیکار کنم بچم شیر خشکی شه

| مشاهده متن کامل بحث + 12141 بازدید | 532 پست
چقدر میدی بهش ضرری نداره براشون اسهال یا یبوست نمیشن باهاش؟

ن والا بچه من چیزیش نشد منم از همین نینی سایت دیدم و دادمش میگن خیلی ندیم چون طبعش سرده من اندازه یه نخود رو تونصف استکان ابجوش میریزم سرشو میبندم. خنک ک شد صافش میکنم دوتا قاشق چای خوری میدم بچه تهشم هرچی موند خودم میخورم اگ نی نیت دختره دمکرده بادیان هم خیلی خوبا

خ

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اره دخترن هر دوتا بچم اینم امتحان میکنم بعدا ممنونم عزیزم

😘❤️قربونت عزیزم اگ بچت خورد و. وزن گرفت لطفا برام دعا کن کسب و کارمون به راه بشه عیدی شوهرم بیکارشده موتورشم دزد برده خیلی توی تنگا قرارگرفتیم

سرشو موقع شبر خوردن بالا نمیگره؟.صداهای عجیب در نمیاره؟

ببین موقع شیر خوردن هر کاری بگی میکنه گریه میکنه سرشو بر میگردونه خودشو میکشه به پشت وحشی بازی در میاره از اون طرف دوباره میاد میگیره دوباره ول میکنه و با گریه سه چهار دقیقه ادامه میده و بعدش دیگه نمیگیره 

احتمالاشیرت مشکل داره.یه مقداراب لیمو بخوری .چربیش کمتر می شه.اگر هم سینه ات رو دایم بشوری تا بوی عرق نده خوب.ومی تونی چیز خوشبو مثل سیب بخوری تا شیرت خوش طعم بشه.اگر غذات خراب باشه شیرت هم خراب می شه

فکر بکر

😘❤️قربونت عزیزم اگ بچت خورد و. وزن گرفت لطفا برام دعا کن کسب و کارمون به راه بشه عیدی شوهرم بیکارشد ...

خدا به حق حضرت زینب گره از کارو بارتون باز کنه عزیزم 

خدا از اون دزد بی وجدان نگذره 

ان شاءالله درست میشه کارتون 

ببین موقع شیر خوردن هر کاری بگی میکنه گریه میکنه سرشو بر میگردونه خودشو میکشه به پشت وحشی بازی در می ...

عزیزمم

رفلاکس پهنان داره.

برعکس فرزند اولتون که بالا می اورد.داخل رفلاکس پهنان بچه شیر بالا نمیاره.سرشو برمیگردونه.اذیت میکنه.

وزن نمیگیره.بهش شیر خشک رفلاکس بده.

شیرخشک ar

حالا هر مارکی که خاستی بده.