2777
2789
عنوان

چیکار کنم بچم شیر خشکی شه

| مشاهده متن کامل بحث + 12140 بازدید | 532 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم تو این سن وزن نگیره خیلی خطرناکه😭

واسه همین بچه مادر داره پیگیری کن وزن بگیره

فعلا اول شیرت رو بدوش بریز دور تا شیر غلیظ بخوره اون چند دقیقه و شیشه شیر رو امتحان کن

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
آره اگر فقط آلرژی باشه بدون دارو حل میشه اگر رفلاکس هم داره اسید معده ش بالا میاد استفراغ می‌کنه بی ...

اخه رفلاکس که داره 

نمیدونم دکتر خوب پیدا نمیشه اینجا بعد تعطیلات میبرمش دکتر حتما الان هنه جا تعطیله از شانس من قبل تعطیلات بردمش این دکتره گفت هیچیش نیست وزنش خوبه گفتم اخه ۲۰ روزه وزن نگرفته فقط زینک داد 

ولی رژیمم رو فعلا شروع میکنم خدا کنه خوب شه

منم تا چهار ماهگی لباسام خیس بود از بس شیرم زیاد بود  بچم هم وقتی کوچیکتر بود کمتر شیر خودم رو میخورد در حد ۱۵ دقیقه بعد ک ول میکرد تمام بدنم از شیر خیس بود  ولی بزرگتر ک شد دیگه زیر سینه ام میخوابید ول نمیکرد اگه شیر زیاد داری همون سینه ک بهش میدادی همونو بده وقتی دیدی تخلیه شد بعد دوساعت دیگه ک بیدار شد اون یکی رو بده 

وای که چه روزایی یادم افتاد استاترپسر منم همین بودبا این تفاوت که تو میگی من شیر دارم و لبریز میشه ا ...

وای توام سختی زیاد کشیدی

اره الن گلهی در حال راه رفتن مییدم بهش ولی فقط بعضی وقتا میگیرتش

خب اره میخوام شیر خشک بدم ولی نمیخوزه راهکار میخوام که شیشه رو بگیره شیر خشک از همه چی بهتره برا منه ...

عزیزم برا پسراولم دکتر شیرخشک گیگوز نوشت بهش میساخت خود دکتر خیلی تعریف میکرد میگفت نان اسم درکرده اما گیگوز بهتره و سبکه و هضمش برد بچه راحته

رفلاکس شدید تر دارهرفلاکسی که بچه بالا بیاره فرق داره با رفلاکس پنهانرفلاکس پنهان بچه بالا نمیاره ام ...

این چیزارو که میخونم وقد به حال پسرم غصه میخورم همه ی این علایم رو داشت هردکتری میبردم میگفت سالمه چقد بچم گشنگی ودردکشید چقد من بیخوابی کشیدم الان۱۳سالشه تازه فهمیدم بچم چش بود

اخه رفلاکس که داره نمیدونم دکتر خوب پیدا نمیشه اینجا بعد تعطیلات میبرمش دکتر حتما الان هنه جا تعطیله ...

یه کاری کن شیرت رو بدوش با شیشه معمولی تو خواب و بیداری بده ببین میخوره از وسط شیر بده چند وعده رو ولی چون نیاز به آب داره از اول شیر هم دو بار در روز بده

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

عزیزم من برا پسر دومم ی شیشه خریدم با تجهیزات کامل رفتم بیمارستان طبق تجربه پسر اولم خودمو برا همه چی اماده کرده بودم این شیشه ای ک خریدم مارک پینو بود سرش مث سینه مادره ب نظر خودم چیز خوبیه حالا ی سرج کن ببین اگه ب دردت میخوره بخر

مشخصه از رفلاکس اذیته، 

ببین بنظرم شیشه و سر شیشه معمولی بهش بده، ازون پهنا یا ارتودنسی و فلان نباشن، و اینکه دایم عوض نکن مدلشو تا بهش عادت کنه، یدونه شبشه شیر ضد نفخ خوب بگیر لااقل نفخ‌نکنه برند دکتر براون خیلی خوبه. شیر دادنت رو کاملا زمانبندی کن، ذره ذره نده، حتما دو الی سه ساعت فاصله بده تا معدش استراحت کنه، بعد از این ساعت حتی اگر کم هم خورد اشکال نداره بذار دوباره دو سه ساعت بگذره بعد دوباره شیرش بده. 

شیر خودتم در حدی بده که خودت اذیت نشی بخاطر پر بودنشون، 

والا منم به دومی یماه شیر دادم خودم شیرخشک دادمش، خیلی سختم بود، شبر خشک خیلی بهتره، هم نفخ نمیکنه هم بهتر سیر میشه عذاب وجدانم اصلا نداشته باش،

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۹   وزن هدف  ۶۰