2777
2789
عنوان

کسی تو راه طلاقه اگه برگرده به زندگیش بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 52 پست
میدونم اشتباه کردمحالا که میخوام برگردم خانواده میگن بری نیا پیش مابعدم خانواده اجازه نمیدن بچرو نگه ...

چنذسالته؟؟؟ چرا بدون فکر عمل میکنید عزیز جان؟؟؟

اگه شوهرت خوبه آشتی کن برگرد خانوادت نهایت بعد چند هفته خوب میشن

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چنذسالته؟؟؟ چرا بدون فکر عمل میکنید عزیز جان؟؟؟اگه شوهرت خوبه آشتی کن برگرد خانوادت نهایت بعد چند هف ...

19

خب میدونی منو میترسونن میگن بری برنگرد 

فلان نمیدونم شوهرت معتاده و فلان

من قلبم با لبخندت میزنه🥰🥰                                                           من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداس...💖                           پدر از آسمان چه خبر مهمانی خدا تموم نشد برگردی؟؟😔😔🥲🖤❤                    آدمک خر نشوی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند...😎                                                                                          منیم فنجانیم اورئیمین پاراسی خوش گلیبسن من و باباوین زندگیسینه🥰🥰💖❤
بیشتر ببینید
قانونا میبخشی یا زبونی؟

نه نبخشیدم

من قلبم با لبخندت میزنه🥰🥰                                                           من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداس...💖                           پدر از آسمان چه خبر مهمانی خدا تموم نشد برگردی؟؟😔😔🥲🖤❤                    آدمک خر نشوی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند...😎                                                                                          منیم فنجانیم اورئیمین پاراسی خوش گلیبسن من و باباوین زندگیسینه🥰🥰💖❤
بیشتر ببینید
19خب میدونی منو میترسونن میگن بری برنگرد فلان نمیدونم شوهرت معتاده و فلان

خوب سنت کمه تجربه نداری سریع واکنش نشون میدی اما اشتباه نکن 

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

شوهرت و خانواده ش که اومدن 

ازشون قول ترک کردن بگیر ..حتی به شوهرت بگو رو کمک منم حساب کن 

خانوادت هم حق دارن نگران باشن 

قرص هم با مواد فرقی نداره

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔@stylelima

بعدم کسی که ترامادول میخوره معتاده

بهش میگن برای این داری طلاق میگیری؟دلیل قهر کردن هم نیست چه برسه طلاق

🤦‍♀️

شوهرت و خانواده ش که اومدن ازشون قول ترک کردن بگیر ..حتی به شوهرت بگو رو کمک منم حساب کن خانوادت هم ...

باشه ولی قبول نمیکنه معتاده میگه خودم با خانواده حرف بزنیم نه اینکه جلوی خانواده تو 

بیشتر ببینید
باشه ولی قبول نمیکنه معتاده میگه خودم با خانواده حرف بزنیم نه اینکه جلوی خانواده تو

اره اصلا دوتایی حرف بزنید بدون حضور خانواده ها

جدی باهاش حرف بزن 

باشه حتمنولی خانواده میگن بری سمت ما نیاو اینکه برگردم فامیل منو مسخره میکنن میگن تا دادگاه رفت و بر ...

مسخره نداره 

الکی شوهرتو جلو بقیه خار نکن

بگو اینقدر دوستم داره که برگشتم

خدایا مرا آن ده که آن به   
میدونم اشتباه کردمحالا که میخوام برگردم خانواده میگن بری نیا پیش مابعدم خانواده اجازه نمیدن بچرو نگه ...

نون شوهر. به نظر من بی منته

اگه اخلاق و درآمدش اوکی هست

خدایا مرا آن ده که آن به