2777
2789
عنوان

مامان دوستم زنگ زد ازم یه خواستگاری سم کرد وای خدایا پوکیدم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 44 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من پشت کنکور بودم توهم زیاد میزدم و داستان سرایی میکردم

انشالله که شما به درد سابق من دچار نشده باشی بزرگوار

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
بیشتر ببینید

خواهرمم یه پسر قدکوتاه از دانشگاهشون خواستگارش بود مادرش اومد خونه ما کلی متلک بار خواهرم کرد گفت من با اصرار فلانی اومدم وگرنه شما در سطح ما نیستی و پسرم صلاح خودشو نمیدونه و احساساتی برخورد کرده و براش اراده گنه کلی دختر ریخته

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

تسلیت میگم 🤣🤣🤣🤣

❤️رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره❤️                                                        🌺نذارید قهرتون با همسرتون بیشتر از چندساعت طول بکشه اگه قهر کردن عادی بشه سردی پیش میاد نیازی نیست منت کشی کنید حرف زدن عادی رو ادامه بدید 🌺

بیشتر ببینید
مهدیارا کی بزرگ شدن که زن میگیرن پیر شدیم رف

🤣🤣🤣😅

𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒚𝒐𝒖 𝒅𝒆𝒔𝒆𝒓𝒗𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒃𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔, 𝒃𝒆 𝒑𝒂𝒕𝒊𝒆𝒏𝒕  هر چیزی که لایقشی مال تو میشه. صبر داشته باش.️ ☺️