2777
2789
عنوان

دختر دایی باابام بعد چهار سال دندون مشهد قبول شده💔🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 7233 بازدید | 114 پست

آره خیلی کار بزرگی کرده مطمئن باش این دختر تو تنهاییهاش کلی گریه کرده کلی تلاش کرده . چقدر از بقیه حرف و توهین شنیده .

کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد.یاد بگیرین چه اینجا چه در دنیای واقعی به کسی نگین  خوش بحالت این کلمه پر از انرژی منفی هست . یاد بگیرین توی تاپیک هایی که حس خوب دارن پارازیت نباشید حس بدتون رو توی اون تاپیک نگید. 
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه ها تروخدا واسه ی منم دعا کنید به رشته ب مورد علاقم برسم اسمم فاطمه اس اجرتون با مولا علی

میشه لطفا واسه ی حاجتم سختم دعا کنی خیلی وقته درگیرشم داره مث خوره وجودمو میخوره لطفا خدا رو به حضرت رقیه قسم بدید که حاجتمو بده اسمم فاطمه اس اجرتون با اقا امام حسین

بیشتر ببینید
نمیدونم چند سالته و تجربه پشت کنکور بودن داری یا نهولی من خودمم نمیدونستم چقد پشت کنکور بودن سختهوقت ...

آره واقعا سال اول کنکور همه چی یادته اما بستگی به خودت داره 

که چی میشه

اما۴سال پشت کنکور بودن واقعا همچی یادت میره 

خدا میدونه تو این ۴ سال چقدر زجر کشیده ناامید شدن گریه گردن و در آخر دست از تلاش بر نداشت ایول بهش بابا رشتش عااالیه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤ دختر جنوبیم🥰

آفرین بهش معلومه که کار بزرگی کرده میدونی چقدر درس خونده چقدر اذیت شده اونم چهار سال چقدر تحت فشار بوده بزار هر تعریفی میخوان بکنن بلکه باری از دوشش برداشته بشه

Fight for yourself 🤍🌱..................................................... می خوام شاد باشم 🌟🌈 زندگی پر شده از لحظات زیبا قدرشون رو بدون چون زمان گنجنه ای با ارزشه 🌷🦋 می خوانم آواز زیبا میرقصم در باد شیوا☘🍁☘  عاشقتم تو منو فرستادی رو زمین و حیات و آگاهی بهم دادی همیشه مراقبمی بهترین اتفاقات رو برام رقم میزنی تا به آخر هزارتوی زندگی برسم ... هیچ وقت ولم نکن هیچ وقت نزار فراموشت کنم 🌹🌹🌹

بیشتر ببینید
آره خیلی کار بزرگی کرده مطمئن باش این دختر تو تنهاییهاش کلی گریه کرده کلی تلاش کرده . چقدر از بقیه ح ...

هعی

حالا فکر کن تلاش کنی گریه کنی کلی سختی بکشی

به نتیجه نرسی

بعد یکی بشینه جلوت بگه دخترای اطراف ما هیچی نشدن

رشته هایی که رفتین به درد نمیخوره

هعی امیدوارم همه به نتیجه برسن که یکی نشینه جلوشون اینطوری بگه و بزنه تو پرشون

همینو بگودهن مردمو بو می‌کنه بعدش میگه درس خواندم ،اینم شد شغل؟هنر این بود ۱۶ سالگی ازدواج کنه برای ...

عالی هستی دختر 🤣🤣🤣 عذر میخوام بهت توپیدم

کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد.یاد بگیرین چه اینجا چه در دنیای واقعی به کسی نگین  خوش بحالت این کلمه پر از انرژی منفی هست . یاد بگیرین توی تاپیک هایی که حس خوب دارن پارازیت نباشید حس بدتون رو توی اون تاپیک نگید. 
بیشتر ببینید