2777
2789
عنوان

دختر دایی باابام بعد چهار سال دندون مشهد قبول شده💔🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 7297 بازدید | 114 پست

بله، جدا از مسئله درس و رتبه،، هرکسی نمیتونه با پشت کنکور موندن، حرفای اطرافیان و افکار منفی خودش بعد هر قبول نشدن بجنگه  

به جای ثروت دنیا نجف به ما دادند/خوشا به طالع ما خاک پا به ما رسید🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی ۴ سال پشت کنکور بوده؟خب همچین هم تعجب نداره اگه همون سال اول قبول میشد اره اونموقع کار شاخی کرد ...

😨😒

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
بیشتر ببینید
والادندونو ک همه میارن والا خودمم پارسال با رتبه اندازه شماره تلفنمدندون آوردم ولی نرفتم ب روحیم نمی ...

همینو بگو

دهن مردمو بو می‌کنه بعدش میگه درس خواندم ،اینم شد شغل؟

هنر این بود ۱۶ سالگی ازدواج کنه برای آقایی قورمه سبزی درست کنه سه تا بچه شیر به شیر بیاره تا ۲۱ سالگیش 

ترجیحا پسر ،

عزیزم  دیگه پزشکی واقعا ارمان نیست 

برنامه نویسی بلاگری بیزنس اینا بیشتر درامد دارن 

تازه حمالی پزشکی رو ندارن 

روزگار مامور است به پراکنده کردن افرادی که باهم انس و الفت داشته اند ...امام علی علیه السلام 
یعنی ۴ سال پشت کنکور بوده؟خب همچین هم تعجب نداره اگه همون سال اول قبول میشد اره اونموقع کار شاخی کرد ...

چطور میگید؟ ببخشید شما ب فضای کنکور آشنایی دارید؟ از جنگ روانی که برای کنکوری الخصوص پشت کنکوری ها هست، آشنایی دارید؟ 

میدونید تا 1 ماه پیش ما پایه 11 رو نباید. امتحان میدادیم

چند شب پیش 1 ماه ب کنکور، بهمون گفتن باید بدین

ایا تو همچین شرایطی و همچین بی عدالتی و جنگ روانی، چطور فکر میکنید اسون بوده 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

بیشتر ببینید

شما بگید بعد ۱۰ سال!!! کنکور دادن اونم بدون سهمیه یعنی طرف از زندگیش زده، اگه اسی گفته بود بعد ۴ سال هیچی هم قبول نشده برای من همین اندازه که الان دندون قبول شده ارزش داشت. 

😐زیاد نیس؟ ۲۱ سالشه

21 زیاده؟ دختر تو از نسل جدیدی؟ 😐

این فکرا چیه اخه میکنی

کی به مسیر سختی ک طی کرده نگاه میکنه 

همه الان فقط خانم دکتر بودنشو میبینن

رتبه و موفقیتشو میبینن

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

بیشتر ببینید
چطور میگید؟ ببخشید شما ب فضای کنکور آشنایی دارید؟ از جنگ روانی که برای کنکوری الخصوص پشت کنکوری ها ه ...

نه اینجور که مشخصه بعضیا از شرایط کنکور و اون جو سمیش خبر ندارند. یا دلشون میخواد تلاش بقیه را ناچیز بشمارند!

شما بگید بعد ۱۰ سال!!! کنکور دادن اونم بدون سهمیه یعنی طرف از زندگیش زده، اگه اسی گفته بود بعد ۴ سال ...

ن شاهدم سال سوم رتبه اش شد ۲ هزار امسال شد ۲۵۰ 

پزشکی رو میتونس بره حتی دندون ازاد هم ولی گف میمونم 

نصف موهاش سفیده شده 

یه دانشجو پرستار عاشق به وصال نرسیده

عذر میخوام تحصیلات شما چیه؟کدوم دانشگاه درس خوندی؟؟

من ۱۲ سالگی شوهر کردم ،سالی یه بچه میارم

درس چیه دانشگاه به چه درد میخوره

یه زن چی میخواد جز شوهر و بچه

پسرام تاج سرام 

همین که سایه ی آقایی بالا سرم باشه برام کافیه

هنر شوهر کردن و سالی یه پسر زاییدنه مگه دندون پزشکی قبول شدن هنره؟