یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یعنی ۴ سال پشت کنکور بوده؟خب همچین هم تعجب نداره اگه همون سال اول قبول میشد اره اونموقع کار شاخی کرد ...
😨😒
آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
یعنی ۴ سال پشت کنکور بوده؟خب همچین هم تعجب نداره اگه همون سال اول قبول میشد اره اونموقع کار شاخی کرد ...
چطور میگید؟ ببخشید شما ب فضای کنکور آشنایی دارید؟ از جنگ روانی که برای کنکوری الخصوص پشت کنکوری ها هست، آشنایی دارید؟
میدونید تا 1 ماه پیش ما پایه 11 رو نباید. امتحان میدادیم
چند شب پیش 1 ماه ب کنکور، بهمون گفتن باید بدین
ایا تو همچین شرایطی و همچین بی عدالتی و جنگ روانی، چطور فکر میکنید اسون بوده
دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀
شما بگید بعد ۱۰ سال!!! کنکور دادن اونم بدون سهمیه یعنی طرف از زندگیش زده، اگه اسی گفته بود بعد ۴ سال هیچی هم قبول نشده برای من همین اندازه که الان دندون قبول شده ارزش داشت.
دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀