2777
2789
عنوان

دختر دایی باابام بعد چهار سال دندون مشهد قبول شده💔🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 7294 بازدید | 114 پست

بله واقعاً کار بزرگی کرده و آفرین بهش

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که می‌توان برایشان جنگید.                                                                                   جی.آر.آر.تالکین 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ایول بابا ایول مرحبا به این همتش مم الان خودم ۲۱ سالمه رشتمم کامپیوتر بود الان خونه نشینم با خدم حسر ...

کسی که با کامپیوتر نتونه کار کنه عجیبه واقعا!

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

بیشتر ببینید

نمیدونم چند سالته و تجربه پشت کنکور بودن داری یا نه

ولی من خودمم نمیدونستم چقد پشت کنکور بودن سخته

وقتی تصمیم گرفتم پشت کنکور بمونم تازه فهمیدم چقد وحشتناکه

اینکه بدون اینکه زور بالا سرت باشه درس بخونی

ظاهرا میگن مدرسه نداری بشین بخون ولی چون مدرسه نداری خیلی احتمال لغزش هس

اینکه جدای لغزش باید بشینی مباحث تکراری رو بخونی

اینکه فشار روانی هم از طرف اجتماع بهت وارد شه

همش دیگران ازت بپرسن چی شد چقد خوندی امسال قبول میشی؟

چی میشه و فلان

اتفاقا از وقتی یه مدت پشت کنکور بودن رو تجربه کردم فهمیدم که چقدر اونایی که پشت کنکور بودن و قبول میشن آدمای قوی هستن و قبولیشون خیلی ازشمنده 

چون اونی که سال اوله برای اولین و آخرین بار میخونه تموم میشه

ولی پشت کنکوری باشی معلوم نیست کی آخرین باره

جدی یا شوخی؟

خدای من 

واقعا ملت جالبی هستیم

استارتر میخواست بگه کار اون خانم خیلی کم ارزشه منم به حالت شوخی و تمسخر گفتم ،واقعا باورم نمیشد کسی فک کنه کامنتم جدیه

ولی چند صفحه است دارن ریپلای میکنن و فک کردن جدی گفتم

معلومه دندان تاپ ترین رشته ی تجربیه رقابت سرش خیلییییبی بالاست

پشت کنکور موندن خودش هنره توان و روحیه بالا میطلبه که پشتکارش رو ادامه بده و جا نزنه 

از نظر من کسی بعد چهار سال پشت کنکوری دندون قبول بشه خیلی سرتره تا کسی که سال اول قبول بشه

۲۱ سالگی سنی نیست خوب بود یه لیسانس ب درد نخور بگیره تا آخر عمرش بیکار بمونه یا چند سال زحمت کشیده و ب هدفش رسیده

کامنت اولم تو همین تاپیکم ببینی نوشتم واقعا کار خیلی بزرگیه

من خودم پشت کنکور موندم داشتم دیوانه میشدم خداشاهذه یک کیلو قرص اعصاب می‌خوردم نزدیک بود برم تیمارستان دیگ به پرستاری راضی شدم با اینک رتبه هام خیلی خوب بود ولی ب خل شدن نمی ارزید خیلی سخته پشت موندن خیلی