2777
2789
آره عزیزم من دکترا میخونم به همین روش میخونم جوابه . موهام بلنده با کلیپس میبندم وروبه شکم دراز میکش ...

اینجوری ک تعریف میکنید آدم دوست داره فقط درس بخونه 😂❤️

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید
وای راست میگیییی چه روش خوبی مخصوصا اینکه روانشناسیه و میتونم زود و خوب بخونم من دو دوباره میام کامن ...

عشقمی که 😘 . من با این روش صد صفحه رو توی دوساعت یا یک ونیم ساعت میخونم بعد وسطش یه میوه ای چیزی میخورم و یه هوایی از پنجره یا بالکن با چتد تا نفس عمیق بعد هم میرم نمونه سوال حل میکنم 

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من کنکوری همشماهم که ازموناتون تستیهنکات مهمو یادتون نمیره؟.

اول میخونم و نکات مهم رو مینویسم توی دفتر بعد برنامه ریزیم جوریه که یک هفته ای هست مثلا توی یک هفته اینقدر کتاب قراره بخونم بعد همون روزم تست نزن چون ذهنت آماده هس درجا میزنی بعدا یادت میره  . موقع خوندن یادداشت برداری کن بعد پنجشنبه و جمعه اختصاص بده به مروره اون یک هفته و نمونه سوالاتش اینجوری راحت میتونی جلو بری و توی ذهنت طبقه بندی میشه و قاطی نمیکنی همه چی رو باهم

اول میخونم و نکات مهم رو مینویسم توی دفتر بعد برنامه ریزیم جوریه که یک هفته ای هست مثلا توی یک هفته ...

ممنونم واقعا 🎀❤️

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید
چجوری تمرکز میکنی میشه بگی ممنون♥️🙏🏻

تایم میزارم مثلا صبح بیدار میشم گوشی رو برمیدارم میبینم تایمو بعدبه خودم میگم پنج دقیقه وقت داری بعد ساعت فلان باید شروع کنیو اینقد درشو بخونی .  چون تایمم میره برای همون مجبورم فکرم رو درگیر چیزی نکنم . اگه توی اون تایم نرسم و بازی کنم الکی عذاب وجدان میگیرم که چرا خنگ بازی دراوردم باید جبران کنم خودم معلم خودم میشم و اینجوری این تایمه نمیزاره من خطاکنم 

اینجوری ک تعریف میکنید آدم دوست داره فقط درس بخونه 😂❤️

😂😂بخدا اووونقدر با عشق درس میخونم که اصلا لذت میبرم از حال و هوای درس  . خودکارهای سه رنگ ابی و قرمز ومشکی که با خط قشنگ نکات مهم رو مینویسم با ستاره مهم هارو مشخص میکنم 

فقط موندم اگه درسام تموم شه من میمیرم اصلا 

😂😂بخدا اووونقدر با عشق درس میخونم که اصلا لذت میبرم از حال و هوای درس . خودکارهای سه رنگ ابی و قر ...

وای چ بحال 

کنکجاو شدم رشته تونو بدونم 

بخاطر همین علاقه است ک تا دکتری رفتین دیگ😎❤️

بیشتر ببینید
شده که عمیق یچیزیو بخونمولی صبحش یهو میبینم ی نکاتبش فراموش شده...

عادیه همه چی یاده آدم نمیمونه که میخای یادت بمونه باید تست حل کنی یا نمونه سوال تا مرور شه موضوع . دوسه بار تکرار شه از ذهنت نمیره 

وای چ بحال کنکجاو شدم رشته تونو بدونم بخاطر همین علاقه است ک تا دکتری رفتین دیگ😎❤️

من ریاضی فیزیک بودم دبیرستان بعد دانشگاه مدیریت بازرگانی خوندم چون نیاز داشتم کارت بازرگانی بگیرم شغل بابام بود این رشته رو رفتم بعد دکتری هم مدیریت میخونم . اینا تموم شن بازم یه چیزی باید بخونم وگرنه افسرده ودپرس میشم 

تافل رو گرفتم ،  icdlبین المللی گرفتم 

کلا عاشق خوندنم  حتی شبا یه وقتایی موقع خواب نمونه سوال حل میکنم میبینم بلدم عشق میکنم 😂😂 عالمیه اصلا 

😂😂بخدا اووونقدر با عشق درس میخونم که اصلا لذت میبرم از حال و هوای درس . خودکارهای سه رنگ ابی و قر ...

چه خوب!!

من دارم میخونم انگار فقط دارم روخوانی میکنم حتی همون لحظه ای که دارم میخونم هم توی ذهنم نمیمونه

چه خوب!!من دارم میخونم انگار فقط دارم روخوانی میکنم حتی همون لحظه ای که دارم میخونم هم توی ذهنم نمیم ...

چون ذهنت رو درگیر مسایل دیگه میکنی مثلا حین خوندن به مهمونایی ک اومد و چی گفت هم فکرت میره حتی برا ده ثانیه اون نمیزاره تمرکز کامل داشته باشی و اینکه یک صفحه رو خوندی دوباره برگرد بخون و به خودت بفهمون مثلا من تورکم چیزی رو نتونم بفهمم ب زبون خودم برا خودم میگم اینجوری هم میمونه تو ذهنت