2777
2789
عنوان

مامانهای بچه دار

194 بازدید | 17 پست

یکی از بچه های اشناهامون تو تاریکی گم شد شب بود توی روستا

بعد نیم ساعت تقریباً پیداش کردن 

این بچه تقریباً ۴سالش اینا بود توی بچگیش یا همون بزرگسالیش مشکلی براش پیش نمیاد؟

انشالله که پیش نیاد خودم بچگی تو بهشت زهرا گم شدم هنوز یادش میفتم حالم بد میشه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من تو سیزده به در شتر آورده بودن بچه ها سوار میشدن سواری مگرفتن و راه افتادم دنبالشون یهو به خودم اومدم ای دل غافل گم شده بودم بعد پلیسا ک منو پیدا کردن یکیشو منو سوار موتورش کرد رفتن از بلندگو اعلام کردن زنعموم پیدام کرد اولین تجربه موتور سواریم اونجا بود🤣

آهان این کوچیک تره همش میترسن تو روحیش تاثیر بد بزاره یا یادش نره و کابوس بشه براش

حق دارن منم بچم چهارسالشه میمردم اگر اینجوری میشد

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
یعنی ممکنه این اتفاق یادش بره؟بزرگتر بشه از اینکه گم شده بترسه؟

چون سنش پایین هست احتمالا یادش می‌ره 

البته بستگی به خود بچه هم داره 

باید مدتی حواسش پرت کنید 

بهش خوش بگذره

حق دارن منم بچم چهارسالشه میمردم اگر اینجوری میشد

شما که خودت بچت ۴سالشه یادش میمونه یه اتفاق بد رو؟یا یکم کوچیک تر ک بود اتفاق های بد رو ؟

الان چند روز از این اتفاق گذشته دور بچه شلوغ بود یعنی ممکنه یادش رفته باشه؟تو تنهایی خودش یادش نیوفته؟

شما که خودت بچت ۴سالشه یادش میمونه یه اتفاق بد رو؟یا یکم کوچیک تر ک بود اتفاق های بد رو ؟الان چند رو ...

اتفاق بد خاصی براش نیفتاده که بفهمم ولی بچه اگر یادش بمونه تو نقاشی هاش یا بازی کردنش نشون میده مثلا پسرم من تو رویاهاش با اسباب بازی هاش که بازی میکنه دقیقا میفهمم فلان اتفاق داره نمایش میده برای خودش یا توذهنش چیا میگذره