2777
2789
عنوان

حاضری طلا هاتو بدی واسه ماشین یا یه خونه قدیمی❓

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 31 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگه بشه خونه بخرم حتما 

از طلا نگه داشتن تو این دور و زمونه خیلی میترسم 

البته اگه ترددت زیاده و ماشین نداری و از اسنپ زیاد استفاده میکنی و رانندگیت هم خوبه ماشین هم برات سرمایه گذاریه

من وقتی که ماشین ندارم انگار پاهام قطعه🤣

اگه بشه خونه بخرم حتما از طلا نگه داشتن تو این دور و زمونه خیلی میترسم البته اگه ترددت زیاده و ماشین ...

ماشین سرمایه است؟ حس میکنم نیست چ. ن استهلاک داره

من مجردم خونه پدری ساکن ام.به نظرت چی کار کنم؟

بازم خونه .. چون ماشین استهلاک داره و هر سالی که از مدلش می گذره افت قیمت پیدا می کنه و هزینه ساز هم هست .. اما خونه همیشه بالا میره و می تونی اجاره اش هم بدی و بشه یه منبع درآمد که هر سال هم به نسبت تورم پول بیشتری بهت میده ..

ماشین سرمایه است؟ حس میکنم نیست چ. ن استهلاک داره

حالا منظورم از سرمایه خود ماشین نبود 

این که دیگه پول برای تاکسی و اسنپ نمیدی و کلی جلو میفتی 

برای من خیلی سخته پول اسنپ بدم خیلی ها 

البته خونه واقعا بهتره 

قول بهت میدم بعد از تعطیلات قیمت ملک منفجر میشه

قیمت خونه چقدر میشه؟

در حال تلاش واسه رسیدن به هدفم   اگه دوست داشتی میتونی یه صلوات واسه رسیدن به هدفم و برای سلامتی پدر و مادرم و خانوادم واسم بفرستی و خوشحالم کنی . ممنون   ❤️💙