2777
2789
عنوان

من خیلی بدبختم

4789 بازدید | 95 پست

رفتم لیست مخاطبانم رو دیدم قبلا کلی دوست داشتم که باهاشون حرف میزدم میرفتم بیرون بعد. ازدواجم که اومدم شهر غریب شوهرم نزاشت جوابشون رو بدم باهام قهر کردن اینجام زندونی هستم هیچ جا منو نمی‌بره امروز مراسم ختم عموم بود نزاشت برم کلا الکی با خانواده و فامیل من قهره چون نارسیست هست اختلال خودشیفتگی روانی داره باهمه قطع ارتباط هستن مادرشوهرم با کل خانواده خودش قطع رابطس منم نمیزارن دیدن خانوادم برم 4ساله آوردن شهر غریب دیدن مادرم شده آرزو. نزاشته بودم فامیلام بفهمن که زندگیم اینجوریه چون ازدواج دومم بود خیلی ها بفهمن خوشحال میشن اما امروز مراسم نرفتم مامانم میگه همه فهمیدن. کسی رو ندارم برای در دل دارم خفه میشم 

عزیزم قرارنیست چون ازدواج دومته اینقدرازخودت ضعف نشون بدی.گناه که نکردی که تاآخرعمراینوتحمل کنی

جواب فامیل رو چی بدم خدایا از همین الان دوباره سرزنش ها شروع شده. سر طلاق اولم کلی زجرم دادن با کاراشون خدایا چرا با من اینطور کردی چرا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

جواب فامیل رو چی بدم خدایا از همین الان دوباره سرزنش ها شروع شده. سر طلاق اولم کلی زجرم دادن با کارا ...

یه فکراساسی بکن تاکی بایداینقدرازهمه دورت کنه مگه آدم چقدرعمرداره که ازخانواده واطرافیان دورباشه.بشین باهاش حرف بزن شایددرست بشه

یه فکراساسی بکن تاکی بایداینقدرازهمه دورت کنه مگه آدم چقدرعمرداره که ازخانواده واطرافیان دورباشه.بشی ...

آخه امروز با همکارام دردودل کردم میگن آدم باید به حرف شوهر باشه. نمیدونم گاهی شک میکنم. به نظرت چکارکنم واقعا کم آوردم کمکم کن

کاش لاقل می اومدین باهام حرف میزدین،😔

عزیزم تاپیکاتو دنبال میکنم.

یکی از فامیلا ۲۹سالگیش با یه آقایی ازدواج کرد دقیقا زندگی شما رو داشت، با این تفاوت که ایشون شاغل هم نبود.یعنی عملا نه درآمدی داشت نه همسرش خرجی میکرد.

تنها بیرون رفتنش بیرون رفتن برا گذاشتن آشغال دم در بود!۳ سال تحمل کرد که به مرور زمان بهتر میشه.کار عاقلانه ای که کرد این بود که بچه نیاورد به امید بهتر شدن روابط.

بعد ۳سال طلاق گرفت و ۵سال هم مجرد موند، اسفند ۱۴۰۲ با یه آقای خیییلی محترم آشنا شد و ازدواج کردن.

ماشالاه همسرش عین یه پروانه دورش میچرخه، دور همون خانومی که همسر سابقش بهش گفته بود اذیتت میکنم تا بری!

نمیگم طلاق بگیر یا ادامه بده. هرجور صلاحته عمل کن ولی بدون

نترس فقط. کم اهمیت ترین موضوع تو زندگی نظر دیگرانه.

موفق باشی گلم❤️

گاهی وقتها با یه اشتباه 19 نمیشی ...صفر میشی!!!
آخه امروز با همکارام دردودل کردم میگن آدم باید به حرف شوهر باشه. نمیدونم گاهی شک میکنم. به نظرت چکار ...

ببین کدوم ازاین همکارهامیتونن دوری خانواده روتحمل کنن که الکی شعارمیدن.

عزیزم مراسما ب کنار. دیگه مقابل ظلم وایسا نذار از دیدن والدینت محرومت کنه خیلی دیر می برت

یا بگو غیر مستقیم، ک والدینت زنگ بزنن بهش ک تورو بیاره

نمیدونم.. چندساعت فاصله دارین تا شهر اصلی 

چرا عروس شهر غریب شدی؟