2777
2789
عنوان

من خیلی بدبختم

| مشاهده متن کامل بحث + 4811 بازدید | 95 پست
انشالله که بتونی کلا باهاش. تموم کنی وخودت رو از این زندگی نجات بدی چون درست شدنشون هم موقتیه

انشالله. تموم میکنم چون من هیچ ارزشی واسش ندارم هیچ ارزشی. هیچ دلخوشی هم ندارم

خوشبحالت. ولی مال من درست بشو نیست دشمن خونی خانوادم شده😢

نمیخای بدونی چکار کردم ؟

واقعا خسته نشدی اینهمه دست و پا بزنی تو این وضعیت؟؟

دختر بیا من بهت راهکار بدم

این روش رو هم برو پشیمون نمیشی بیا خودت شوهرتو درمان کن مثل من

بیا تا من درد و درمان رو بهت بدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نمیخای بدونی چکار کردم ؟واقعا خسته نشدی اینهمه دست و پا بزنی تو این وضعیت؟؟دختر بیا من بهت راهکار بد ...

شوهر من درمان نداره همه راه هارو امتحان کردم (حرفش رو گوش دادم_محبت کردم _کادو خریدم ‌_جلو خانوادش تعظیم کردم _اقتدار دادم ‌_تعریف کردم _ کلی نماز و دعا و ذکر خوندم _صبوری کردم) عزیزم راه شما چیه خب بگو 

شوهر من درمان نداره همه راه هارو امتحان کردم (حرفش رو گوش دادم_محبت کردم _کادو خریدم ‌_جلو خانوادش ت ...

ببین عزیزم این مشکلات چند ساله که به وجود اومده نمیشه من با چند کلمه راه حل بهت بدم هر کسی هم بهت اینجوری راه حل میده باور نکن قدم به قدم دستتو تو دست من بزار تا درستش کنیم  

یه فایل بهت میدم گوش کن ببین چی ازش برداشت میکنی 

شما ضمن اینکه باید روی روان همسرت کار کنی 

باید روی تغذیش  هم کار کنی مغز شوهر شما بیش از حد سرد و خشک شده برای همین این رفتارها رو نشون میده به اصطلاح طب سنتی سودا بر مغزش غلبه کرده شما باید با تغذیه مغزش رو گرم کنی 

از طلاق‌نترس 

من‌دوبار جداشدم‌

شوهر سوم کردم خیلی ام خوبه 

بعد طلاقم‌با هیچ‌کسی رفت آمد نداشتیم‌کلا الانم‌نداریم‌

حرف مردم بی خیال 

میخوای با خاطر حرف مردم زندگی کنی ؟همون‌مردم امشب اومدن ببین تو چه شرایطی داری ؟

مگه چند سال دیکه میخوای عمر کنی ؟

۳۰ سال دیگه بیشتر زنده ای ؟ 

این ۳۰ سال مثل باد گذشت 

زندگی با من نساخت..من باهاش ساختم ولی ....

اسی منم ازدواج دومم دقیقا همین مشکلات تورو داشتم اتفاقا دور هستم از خانواده و ارتباطاتم رو با همه قط ...

سلام عزیزم میشه بگی چکار کردی؟شوهرم بدقلق.. بهونه گیره

چون از خانواده ش حمایت محبتی  نشده و نمیشه(از بچگی تا الان)..منم خسته شدم هی بخام‌محبت کنم..خُب منم آدمم نیاز به توجه دارم..طوری شده که من امور مالی رو دقت کنم و هیچی بهش غر نمیزنم..ولی خودش حقوقش ۱روز دیر بیاد یا خانواده ش محل نذارن بهونه گیر میشه..

همش جلو چشمش باشیم‌گیر میده..اینو بردار اونو بذار..

با داد و فریاد..

جلو چشمش نباشیم هی صدا میکنه کجایین..بچه ها نه میتونن راحت باشن نه میتونن درس بخونن..

لگد میزنه زیر کتاب بچه ها هی میگه جمع کنید..

هر گوشه خونه که بشینن گیر میده..

باورت میشه من با اون همه صبوری

دارم شبیه خودش میشم..به بچه ها دیگه اعصابم نمی‌کشه

حالا طوری شده اون میگه

چقدر بی ادب شدی..چرا این طور صحبت میکنی..

از اول اینطور نبودی...

گفتم از وقتی با شما وصلت کردم اینطور شدم

ببین عزیزم این مشکلات چند ساله که به وجود اومده نمیشه من با چند کلمه راه حل بهت بدم هر کسی هم بهت ای ...

اتفاقا شوهر بنده مغزش گرمه که موهای فری داره..

پایه مزاج صفرا ست..حالا فایل صوتی رو چطوری میدی

به منم بده..

جواب فامیل رو چی بدم خدایا از همین الان دوباره سرزنش ها شروع شده. سر طلاق اولم کلی زجرم دادن با کارا ...

ول کن فامیل رو بگو کاری پیش اومده

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)
بیشتر ببینید

خواستی میتونیم باهم رفیق باشیم،،منم توشهرغریبم ودوستامو بعدازدواج ازدست دادم🥲

~زنڋگے جوڔیح ۺـבح ڪ برآ شݩآخټ آבمآ بآیڋ زیسټ شݩآسۍ بخؤنیݥ=//:`✓كاربــر جــدیدی نیستم✓❣️دارای قدرت جذب 💫..دوستی های واقعی پذیرفته میشه🔥

تاپیک  جدیدت خیلی عجیب بود  گفتی برقا رو قطع کرده تو حال داره وسیله ها پرت می کنه  تو تاریکی آخه

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷