2777
2789
عنوان

لعنت به بواسیر بیایید ببینم چه گلی به سرم بریزم

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 48 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دردی چیزی نداره اخه خیلی وقته هستش

دردم نداشته باشه به هرحال بازم جدی بگیری ..همیشه بعد دفع با صابون  غیر معطر مقعدت و بشور  خشک کن ..شاید بمرور خشک شد انشاءالله ..

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
بیشتر ببینید

۱. از عطاری برگ سنا تهیه کنید. هر روز بعد از صبحانه یک قاشق غذاخوری برگ سنا و کمی نعنا خشک رو در نصف لیوان چای خوری آب جوش بریزید و روی آن یک بشقاب بزارید. بعد یک ربع برگها رو جدا کنید و میل کنید. برگ سنا ملینه و اولین مسیر درمان اینه. حتی اگر یبوست نباشید.

۲. از داروخانه یک بسته پماد رکتول تهیه کنید. قیمتش الان در فروردین ۱۴۰۵ دویست و پنجاه هزاره. هر دوازده ساعت یک بار پماد رو تزریق کنید. فقط روی سرنگ مقداری پماد باقی می مونه اون رو هم با انگشت روی زخمهای داخل مقعد بمالید. مواظب باشید انگشتتون ناخنش کوتاه باشه و کاملا تمیز باشه. دوره مصرف پماد رکتول ۴ روزه. 

۳. اگر بعد از ۴ روز خوب نشدید پماد رو تمدید کنید. خواهرم ۳ دوره از پماد استفاده کرد تا کامل خوب شد.

۴. برگ سنا و پماد مکمل همند. اگر ملین مصرف نکنید زخم ها دوباره باز می شن و خوب نمیشید.

اگر در هنگام دفع مزاج درد زیاد دارید شیاف هموروئید نیز تهیه کنید. بعد از رفع حاجت از شیاف استفاده کنید.

مصرف برگ سنا در بیش از ۱۴ روز باعث تنبلی روده میشه. این دوره درمانی که من معرفی کردم در حداکثر ۱۲ روز نتیجه میده. بعدش سریع مصرف رو قطع کنید.