یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه خودتو دوست داری اونجوری رابطه ای رو کلا قطع کن پماد آنتی هموریید بگیر روزی دوبار استفاده کن اگه میتونی روزی سه بار بیست دقیقه توی وان آب گرم و بتادین بشین بعدش خودتو خشک کن و پماد بزن پماد همروهربم شنیدم خوبه
اونوقت همسرگرامی الان دردکشیدن و مشکلات شما رو میبینه حرفی برای گفتن داره؟
فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
ببین منو تابستون رفتم شمال موقع برگشت شقاق هموریید گرفتم نمیتونستم توماشین بشینم خدا میدونه نیمه از جام بلند شده بودم و اشک میریختم اومدم انواع واقسام پماد شیاف عنبرنسا هرچیزی ولی فایده نداشت یبار تواینستا دیدمنوشته دنبه رو باریک باریک ببرید بزارید بین الومنیم بزارید فریزر وبعد مثل شیاف استفاده کنید من دوباره استفتاده کردم ب کلا دردم رفت و اروم زخم ها خوب شدن
خدایا شکر که منو جزو عاشقای اهل بیت وخودت قرار دادی الحمد الله