2777
2789
عنوان

دیه پدرمو دادن بنظرتون بابد بدمش به مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 1035 بازدید | 56 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اگه پولداری کمک کن ولی به شرط اینکه بهت بر گردونن

اگه خودت نیاز داری که جای سوال نیست 

آدم با آدم هم فرق میکنه 

من مامانم  برای داداش کوچیکش همه کاری میکنه ،چون هم لیاقت داره هم زنش خوبه و حلال حروم سرشون میشه بهشم میدونه پول بیاد دستش برمیگردونه 

ولی امان از بقیه داداشاش

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
گذاشتمش روی پول هامخونه خریدمشولی فک کردم کارم اشتباه بودهمادرم یه خونه و یه ماشین فروختهمه رو داد ب ...

خب دیگ

ب مادرا باشه همه چبزو حتی جونشونم میدن ب پسراوشن😊😏

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
بیشتر ببینید
گذاشتمش روی پول هامخونه خریدمشولی فک کردم کارم اشتباه بودهمادرم یه خونه و یه ماشین فروختهمه رو داد ب ...

مطمین باش تو اگه نیاز داشتی هیچ کمکی بهت نمیشد همیشه حقتو از زندگی بگیر بعضی تصمیمارو احساسی بگیری بد میبازی

پولت رو به شوهرتم نده

این شوهرا اصلا اعتباری بهشون نیست. 

طلا بخر و قایمش کن

💫 Que sera, sera 💫... هر سختی که توی زندگیت داری فقط ادامه بده، شب شاید تاریک و سرد باشه اما همیشه یه امیدی هست.🧚‍♀️ ☯️

من خودمو ک بزارم جای تو میدم چون برادرمو خیلی دوس دارم حتی از پدر مادرم بیشتر دوسش دارم حس مادری بهش دارم ولی باید بدونی اگه میخوای بدی کاملا بدون چشم داشت اینکارو بکنی ممکنه پسفردا داداشت اصلا باهات خوب نباشه 

درضمن اون حق توعه اگه ندی کاملا حق داری و کاملا حلاله چون سهم توعه 

از این قضیه واقعا ناراحتمازم پرسید سهمتو. میخوایگفتم. ارهبعدم کارخودشو کرد...

پس لطفاااااا توم حقتو نده ب بزادرات

بقران پشیمون میشی نده حقته خدا پدرتم رحمت کنه

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
بیشتر ببینید
مطمین باش تو اگه نیاز داشتی هیچ کمکی بهت نمیشد همیشه حقتو از زندگی بگیر بعضی تصمیمارو احساسی بگیری ب ...

نیاز داشتم

بهم کمک نکردن

حاضر نشدن بهم کمک کنن

بعدم که اموالو فروخت داده دست برادرام

ازم پرسید حقتو میخوای

گفتم اره

بعد بهم نداد 

و دادشون دست برادرام