2777
2789
عنوان

دیه پدرمو دادن بنظرتون بابد بدمش به مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 1035 بازدید | 56 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس لطفاااااا توم حقتو نده ب بزادراتبقران پشیمون میشی نده حقته خدا پدرتم رحمت کنه

ندادم عزیزم

من ناراحتم که رفته حق منو از اون خونه و ماشین بهم نداده

تازه داره ازم قایم میکنه که چقدر فروختشون

به نظرم باید میدادی بالاخره مادرت باید آینده اونا رو فراهم کنه اونا بچه یتیم هستن امیدی نیس دیگه 

اگه خونه ای چیزی از پدرتون مونده اون برا ارثیه تون 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
نیاز داشتمبهم کمک نکردنحاضر نشدن بهم کمک کننبعدم که اموالو فروخت داده دست برادرامازم پرسید حقتو میخو ...

گفتم که 

همیشه همین طور بعضی وقتی آدم باید با عقلش‌تصمیم بگیره نه با احساسش

من هرچقدر ازپدرم تاحالا بهم رسیده واسش خیرات کردم ازین به بعدم همینطورخواهد بودچون همه اموال پدرم تقسیم نشده چندماه قبل یه پولی برام واریزشد و من نمیدونستم کجا واسه پدرم خیرات کنم بهش گفتم هرجادوسداری این پول خرج بشه وبعدچندماه اتفاقی به دلم افتاد ک بدم واسه زندانیان جرائم غیرعمد والان از ته قلبم خوشحالم

والا نیاز دارم

به هیچ عنوان از سهمتون نگذرید

که چند سال بعد پشیمون میشید.

نمیدونم چه مبلغیه، اما اگر قابل توجه، هر چی داشتم (طلا) میفروختم، شده یه مسکن مهر تو شهرستان اطراف میخریدم بنام خودم، نه همسرم.

تازه متوجه شدم خونه خریدی

خداروشکر

به هیچ عنوان به حرف هیچ کس تو خانواده گوش ندید، شاید با حرفاشون ازارتون بون یا حس عذاب وجدان بهتون منتقل کنن، از یه گوشت بشنوید، از اون یکی  در کنید