یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
من ماه بعد شاید انتقالم باشه اگر بدنم اکی باشه هفته بعد میرم دکتر ببینه دارو بده قبل از عید جنین فری ...
سلام ، عزیزم پیشنهاد می کنم مکمل فرتیل سی ام رو مصرف کنی که برای افزایش ضخامت اندومتر رحم عالیه و اصلا هورمونی نیست . حداقل یک ماه و حداکثر سه ماه قبل از انتقال جنین باید مصرف کنید که روزانه 3 کپسول همراه غذا باید مصرف کنید . امیدوارم فرزندتون را بغل کنید.
هر کی پاشو میذاره دکتر ivf میکنن و اکثرا هم چند بار منفی میشه نمیگن این همه هزینهاین همه دارو و عوار ...
سلام ، بله درست میفرمایید . اول باید به متخصص زنان مراجعه کنند و بعد از تشخیص نازایی به فلوشیپ آی وی اف مراجعه کنند . زیرا داروهای هورمونی اثرات مخربی دارند اما یکسری مکمل هایی هست که هورمونی نیست و اثرات عالی برای افزایش شانس باروری بدون آی وی اف دارند .
چون صبر همه کم شده بعد ۲ سال نازایی دکتر میگه برو ای وی اف
سلام، بله حق با شماست . باید ابتدا با اصلاح سبک زندگی و کنترل استرس و ورزش منظم شروع کنند میبینند خیلی مسایل حل میشه البته مکمل هایی هست که باعث افزایش شانس باروری میشوند که هورمونی نیستند و به احتمال زیاد وارد پروسه آی وی اف نمیشوند .