2777
2789
عنوان

چرا اینقدر آی وی اف زیاد شده

410 بازدید | 21 پست

اطراف شما هم همینطوره ؟ و دوقلو هم میارن اکثرا 

خدایا شکرت بابت همه چی💕♥️💕♥️💕                                                                                                 

من ماه بعد شاید انتقالم باشه اگر بدنم اکی باشه 

هفته بعد میرم دکتر ببینه دارو بده 

قبل از عید جنین فریز کردیم 

مشکلات نازایی زیاد شده اما خیلی ام زیاد نیست ک 

همه والا راحت باردار میشن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

گاهی طبیعی نمیشه خیلیام بخاطر تعیین جنسیت یا چند قلوبودن

اینقد ک سبک زندگیا ناسالم و مزخرف شده ب مشکل میخورن

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
من ماه بعد شاید انتقالم باشه اگر بدنم اکی باشه هفته بعد میرم دکتر ببینه دارو بده قبل از عید جنین فری ...

جدای از مشکل نازایی بعضیا هم واسه تعیین جنسیت میرن

خدایا شکرت بابت همه چی💕♥️💕♥️💕                                                                                                 

الانا بخاطر تغذیه اشعه موبایل اینترنت و صد تا چیز دیگه مشکلات نازایی زیاد شده

البته قدیما علم اینقدر پیشرفت نکرده بود کسی که بچه دار نمیشد دیگه دنبالش نمیرفت 

منم آی وی اف کردم یدونه دختر دارم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۶   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ ✅ هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

من ماه بعد شاید انتقالم باشه اگر بدنم اکی باشه هفته بعد میرم دکتر ببینه دارو بده قبل از عید جنین فری ...

سلام ، عزیزم پیشنهاد می کنم مکمل فرتیل سی ام رو مصرف کنی که برای افزایش ضخامت اندومتر رحم عالیه و اصلا هورمونی نیست . حداقل یک ماه و حداکثر سه ماه قبل از انتقال جنین باید مصرف کنید که روزانه 3 کپسول همراه غذا باید مصرف کنید . امیدوارم فرزندتون را بغل کنید. 

هر کی پاشو میذاره دکتر ivf میکنن و اکثرا هم چند بار منفی میشه نمیگن این همه هزینهاین همه دارو و عوار ...

سلام ، بله درست میفرمایید . اول باید به متخصص زنان مراجعه کنند و بعد از تشخیص نازایی به فلوشیپ آی وی اف مراجعه کنند . زیرا داروهای هورمونی اثرات مخربی دارند اما یکسری مکمل هایی هست که هورمونی نیست و اثرات عالی برای افزایش شانس باروری بدون آی وی اف دارند . 

چون صبر همه کم شده بعد ۲ سال نازایی دکتر میگه برو ای وی اف

سلام، بله حق با شماست . باید ابتدا با اصلاح سبک زندگی و کنترل استرس و ورزش منظم شروع کنند میبینند خیلی مسایل حل میشه البته مکمل هایی هست که باعث افزایش شانس باروری میشوند که هورمونی نیستند و به احتمال زیاد وارد پروسه آی وی اف نمیشوند .