2777
2789
عنوان

خیلی احساس تنهایی دارم

106 بازدید | 14 پست

خستم از خودم خانوادم فامیلام از همه یکی از خواهرام خیلی حسودی منو میکنه مادرمو پر میکنه پشت من به همه میگه همرو باهام بد کرده نمیدونم دیگه چیکار کنم به شوهرم و بچه هام به خوشگلی و وضع مالیم حسودیش میشه شماها همچین موردی و داشتید؟ چیکار کردید 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره قطع رابطه کردم. با اینکه مامانم دیر میبینم بازم بر علیه من پرش میکنن

دقیقا منم 

هر چقدرم خوبی کنی بهشون به جسمشون نمیاد 

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم

ببین من خونه ام تا خونه بابام دو دقیقه پیاده بود. میدیدم مادرم خونه من نمیاد ولی خونه خواهرم صد کیلومتر فاصله داره همش می‌رفت. دیگه قید همشون زدم.

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊

الان چکار میکنی با منم بگو

با پسرم وقت میگذرونم با هم میریم پارک بازار خرید. یه مدت کلاس میرفتم خلاصه سرمو گرم میکنم یادم بره. تازه همسرم راه دور کار می‌کنه. الان تو شهر غریبی هم هستم

با پسرم وقت میگذرونم با هم میریم پارک بازار خرید. یه مدت کلاس میرفتم خلاصه سرمو گرم میکنم یادم بره. ...

منم با دخترم میرم بیرون همدم منه عید که میاد شوهرم دوس داره بگرده دور دور کنه با دشمنای من بگرده که خدا لعنتش کنه شوهرم بیشتر منو میکشه تو خونه نمیمونه مقاومت میکنه من باید جلوشو بگیرم وضعم خوبه دریغ از یه خوشبختی  تمام 

منم با دخترم میرم بیرون همدم منه عید که میاد شوهرم دوس داره بگرده دور دور کنه با دشمنای من بگرده که ...

عزیزم انشالله که خوشبخت بشی و بچه هات آینده خوبی داشته باشن درکت میکنم.🥲