2777
2789
عنوان

ازدواج با مردی که 15 سال بزرگتره از نظر روابط جنسی مشکل سازه⁉️🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 3162 بازدید | 126 پست
اون از من ۱۳ ، ۱۴ سال بزرگتره بیشتر دوست داره تشکیل زندگی بده و آرامش داشته باشه و بچه داشته باشه ول ...

چون نمی‌خواد از محدوده امن خودش خارج بشه، ترس داره. من خودم دقیقا همینطور هستم. عاشق اینم تشکیل خانواده بدم ولی نمیرم جلو

پای سگ بوسید، مجنون /خلق گفتن این چه بود؟ گفت این سگ، گاه گاهی کوی لیلی رفته بود

چون نمی‌خواد از محدوده امن خودش خارج بشه، ترس داره. من خودم دقیقا همینطور هستم. عاشق اینم تشکیل خانو ...

خب منو چرا علاف خدش کرده🥴

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌لایک نکن به هیچ عنوان❌ تو اون زمان و تو اون شرایط همینقدر بلد بودی و اندازه تجربت عمل کردی پس به خدت سخت نگیر.فکر کردن به کسانی که گذشته شما را تباه کردند خودزنی محض است فکرتان را برای کسانی بگذارید که برای ساختن آینده شما قدم برمیدارند.

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خوب چرا خود شما تمومش نمیکنید؟

من خیلی بهش دلبسته ام و جز اون کسی رو ندارم اما اگه اون تموم کنه لااقل خیالم راحته ک نمیخادم و منم بعد ی مدت افسردگی به زندگی برمیگردم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌لایک نکن به هیچ عنوان❌ تو اون زمان و تو اون شرایط همینقدر بلد بودی و اندازه تجربت عمل کردی پس به خدت سخت نگیر.فکر کردن به کسانی که گذشته شما را تباه کردند خودزنی محض است فکرتان را برای کسانی بگذارید که برای ساختن آینده شما قدم برمیدارند.

بیشتر ببینید
من خیلی بهش دلبسته ام و جز اون کسی رو ندارم اما اگه اون تموم کنه لااقل خیالم راحته ک نمیخادم و منم ب ...

بزرگترین سرمایه آدم عمرشه ، پس مراقب باشید

پای سگ بوسید، مجنون /خلق گفتن این چه بود؟ گفت این سگ، گاه گاهی کوی لیلی رفته بود

بزرگترین سرمایه آدم عمرشه ، پس مراقب باشید

ممنون از راهنماییتون کاربر گرامی🙏

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید