2777
2789
عنوان

ازدواج با مردی که 15 سال بزرگتره از نظر روابط جنسی مشکل سازه⁉️🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 3274 بازدید | 126 پست
خب پس قبولش کنم🤣🤣🤣

نه اصلا و اصلا قبول اش نکن من با چشم خودم همکارم را میبینم داره آب میشه 20 ساله ازدواج کردند باور کن میگه همون پنج سال اول روابط مون خوب بود بعد اون مثل خواهر برادر هستیم و اینکه مرده دائم بیماره این پرستاری میکنه و حوصله هیچ کاری را نداره و نسبت به این خانم تعصب بی جا داره یه نیم ساعت دیر بکنه بدبین میشه بهش

خدایا شکرت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه مثال بزنین

به نفر قبل گفتم ،الان چی واسه شما مهمه؟ دنبال چی هستید؟چی حال دلتون رو خوب میکنه؟ شور و شوق شما بیشتر به چه سمتیه؟

پای سگ بوسید، مجنون /خلق گفتن این چه بود؟ گفت این سگ، گاه گاهی کوی لیلی رفته بود

من۲۶سالمه شوهرم۳۹سالشه، سیزده سال اختلاف سنی داریم، ولی ایشون اوکی هستن نرمال هستن، بنظرم نمیشه ادمارو باهم مقایسه کرد

سلام دوست قشنگم🌱وقتی داخل یه تاپیک کامنت میزارم یعنی طرف صحبتم استارتر هست حالاممکنه نظرم سهوا غلط باشه یا هرچی... بالاخره ادم گاهی ممکنه اشتباه کنه... پس ازتون خواهش میکنم ریپلای نکنید🙏🙏🙏چگونه میشودبه شاخه ی شکسته فهماندکه بادعذرخواهی کرده است؟ 🥺محموددرویش.تو تاپیکهای خیانت خدایی نمیدونم چی بگم، کاش میشدکورمیشدم ونمیدیدم که همجنس های خودم دارن اینجورآسیب میبینن، 🥺🥺🥺 خواهش میکنم اگر کسی به اسم فاطمه شهرآبادی ۲۴ساله میشناسین بهم بگین دوست عزیزمه که خیلی وقته بیخبرم ازش... اگرازتو درباره ی غزه پرسیدند. بگودرآنجاشهیدی شهیددیگری راحمل میکنه وشهیددیگری ازاوعکس میگیردوشهیددیگری براونمازمیخواند🥺🥺🥺🥺🥺بایدبه این بلوغ برسیم که نبایددیده شویم؛ کسیکه بایدببیند، میبیند. شهیدحاج قاسم سلیمانی
بیشتر ببینید
به نفر قبل گفتم ،الان چی واسه شما مهمه؟ دنبال چی هستید؟چی حال دلتون رو خوب میکنه؟ شور و شوق شما بیشت ...

دنبال رسیدن ب هدفام ، و اینکه یکی کنارم باشه ک‌ بچه نباشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌لایک نکن به هیچ عنوان❌ تو اون زمان و تو اون شرایط همینقدر بلد بودی و اندازه تجربت عمل کردی پس به خدت سخت نگیر.فکر کردن به کسانی که گذشته شما را تباه کردند خودزنی محض است فکرتان را برای کسانی بگذارید که برای ساختن آینده شما قدم برمیدارند.

بیشتر ببینید
دنبال رسیدن ب هدفام ، و اینکه یکی کنارم باشه ک‌ بچه نباشه

شاید اونی که شما دوست دارید کنارش به هدف هاتون برسید دیگه حوصله و شور شوق این چیزا رو نداشته باشه. 

پای سگ بوسید، مجنون /خلق گفتن این چه بود؟ گفت این سگ، گاه گاهی کوی لیلی رفته بود

شاید اونی که شما دوست دارید کنارش به هدف هاتون برسید دیگه حوصله و شور شوق این چیزا رو نداشته باشه.

اون از من ۱۳ ، ۱۴ سال بزرگتره بیشتر دوست داره تشکیل زندگی بده و آرامش داشته باشه و بچه داشته باشه ولی برا ازدواج بازم نمیاد جلو با اینکه سنش بالاس

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌لایک نکن به هیچ عنوان❌ تو اون زمان و تو اون شرایط همینقدر بلد بودی و اندازه تجربت عمل کردی پس به خدت سخت نگیر.فکر کردن به کسانی که گذشته شما را تباه کردند خودزنی محض است فکرتان را برای کسانی بگذارید که برای ساختن آینده شما قدم برمیدارند.

بیشتر ببینید