2777
2789
عنوان

بنظرتون این خواستگار چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 49 پست
دقیقا ولی مامانم خیلی مشتاقه ولی خودم شک دارم

نه عزیزم هنوز خیلی فرصت داری آنقدر خاستگاری بهتر میاد برات با بهتر شدم موقعیت خودت زود تصمیم نگیر و اصلا عجله نکن 

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورت از رفيق باز چيه دقيقا؟

مثلا منم داداشام رفيق بازن. ولي اينجوري كه تهش ماهي دوبار دور هم جمع ميشن. اهل دود و دم و نجسي و دختربازي نيسان خداروشكر. با دوستاشون تفريح ميكنن نصف روز. اكثرشونم متاهلن 

🫠

خودتون که ماشالله عالی هستین حقوق 40 تومن هک خوله چشم چرون نیست هک که باید وظیفه باشه و هیچ مردی چنین حقی رو نداره . رفیق بازی هک با خوانواده داریش در تضاده و یکی رو باید دروغ گفته باشه . و علاوه بر این تو رابطه رفیق بازی اصلا خوب نیست باید دنبال یه ویژگی خوب ازش باشی و ببینی میتونه اون با اخلاق تو که پر شور تری و یا تو با اخلاق اون که احتمالا یکم پخته تری کنار بیای و اختلاف سنی براتون ملاک نباشه ؟. 

اول ببینش باهاش حرف بزنین شاید باهاش کنار اومدین .انشالله خوش بخت بشین عزیزم ❤️❤️

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم 
الان فقط پولدارا خونه دارن .تازه خیلی از پولدارام مستاجرن🥲

درسته خونه نداشتن هم نقص یا ایراد نیس فقط من حوصله مستاجری ندارم یعنی راضیم از عروسی مراسم طلا همه چیز بزنم حال جهیزیه فقط خونه داشته باشم 

فامیلمونه

خب فامیل باشه ۹ ماه باهم حالت دوست باشین ،سنت کمه واقعا باید همه جوانبو بسنجی از کجا میدونی اختلال نداره 

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔
درسته خونه نداشتن هم نقص یا ایراد نیس فقط من حوصله مستاجری ندارم یعنی راضیم عید عروسی مراسم طلا همه ...

اره منن از مستاجرش میترسم البته من کلا نظرم اینه هیچوقت ازدواج نکنم 😂ا بس ک ضربه خوردم

خودتون که ماشالله عالی هستین حقوق 40 تومن هک خوله چشم چرون نیست هک که باید وظیفه باشه و هیچ مردی چنی ...

بله بعد من خودمم شاغلم 

همینطوره منظورم از خانواده دار بودن اینکه خانوادشون محترمن 

رفیق باز هستن رفیق هاشم مشروب خورن کلا

ولی خیلی مهربون و بااحترامه

من خودم مثل دخترای هم سن و سال خودم پرشور شوق نیستم