2777
2789
خب هر کاری یه سری شرایط داره، اگه رعایت نشه شرایطش، خب قبول نمیشه... مثه اینکه نماز رو با بدن کثیف و ...

اره دیگه همون خدایی که باید قبول کنه هم به دل نگاه میکنه و این نظر منه شما میتونی اینکارو نکنی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تو قران نوشته وضو و غسل قبول نيست ولى اگر شما حاضر نيستى اين مانع رو بردارى نماز و روزه ات رو با همو ...

اگه قراره نخونی بخاطر کاشت پس با کاشت بخون انشاالله طوری شیرینی نماز تو دلت اثر میکنه که نمازتو به همه چی ترجیح بدی،انشاالله که خدا به همه مون توفیق عبادتشو بده

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

اینکه نماز میخونین خیلی عالیه. نماز رو برای سعادت خودمون در دنیا و آخرت میخونیم.برای اینکه خدا شایست ...

ممنون ولی من نمازو نمیخونم که صرفا ثواب کنم 

نماز میخونم تا با خدا حرف بزنم

پس برام فرقی نمیکنه اون غسل درست باشه یا نه 

كسايي كه كاشت ناخن دارن و بميرن، قبل از غسل ميت ناخوناشونو ريموو ميكنن. 

پس الكي نگيد دلم با خدا باشه و غسل واسم مهم نيست و دل مهمه و اينا. 

هرچيزي قانون خودشو داره. 

اگه دلي بود كه بدون غسل يا با غسل جبيره ادم رو خاك ميكردن. 

پس بدونيد كه اهميت داره. دنيا دو روزه. خودتونو گول نزنيد

🫠
من نظر خودمو گفتم عزیزم و از نظر من به دل بستگی داره دلت که درست باشه باخدا باشه اوکیه

منم منظورم اینه که خدا احکام دینی رو کامل بیان کرده. جوری انجام بدیم که خدا ازمون میخواد.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
بیشتر ببینید
جدی تو قرآنه‌؟ چه آیه ای؟

بله 

نوشته شده براى وضو كجاها بايد شسته بشه ،سوره مائده 

شما وقتى قابلمه توى پلاستيك باشه و بشورى ،آيا قابلمه رو شستى ؟ 

اعضاى بدن هم همينطوره ،مانع باشه شستن معنا نداره 

و ناخن هم اظهر من الشمس كه آب زيرش نميره و شسته نميشه 

بله نوشته شده براى وضو كجاها بايد شسته بشه ،سوره مائده شما وقتى قابلمه توى پلاستيك باشه و بشورى ،آيا ...

عالی بود جوابتون. اصلا اینطوری بهش دقت نکرده بودم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
بیشتر ببینید
اره دیگه همون خدایی که باید قبول کنه هم به دل نگاه میکنه و این نظر منه شما میتونی اینکارو نکنی

خب من که قطعا این کارو نمیکنم.. 

ولی خب اگه به صرف دل بود پس چرا این شرایط رو مشخص کرده که چطور وضو بگیرید؟ 

خدا خودش تو قرآن میگفت دلیه و دیگه تو یه آیه راجع به مسح و وضو نمیگفت.. 

والله اعلم. 

من اینجوری انجام میدم شما اونطوری و بهتره اینو بپذیریم که روش عبادت هرکس به خودش مربوطه

خدا تو قرآن ایمان و عمل صالح رو با هم اورده. نه ایمان به تنهایی کامله ننه عمل. دوتاش باید با هم باشن.

بیشتر ببینید
بله نوشته شده براى وضو كجاها بايد شسته بشه ،سوره مائده شما وقتى قابلمه توى پلاستيك باشه و بشورى ،آيا ...

من نگفتم مانع درسته جانم، من خودم کاشت رو قبول ندارم، فقط سوالم این بود که کدوم آیه گفته؟