2777
2789

عزیزم احکام اسمش روش هست از حکم میاد نمیشه به خواست خودمون تغییرش بدیم والا من خودم عاشق لاکم اما بخاطر نماز نمیصرفه هی بزنم پاک کنم دیگه کاشت که جای خود داره

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شاید به این شرایط بشه گفت مراقبه، ارتباط با خدا، راز و نیاز یا هرچی...

ولی قطعا اسمش نماز و روزه نیست

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
بیشتر ببینید

قبول نيست. ادم نبايد خودشو گول بزنه و كلاه شرعي رو سر خودش بذاره. 

وضو و غسل جبيره كه واسه هميشه نيست. واسه وقتيه كه واقعا اب واسه بدن ضرر داشته باشه. 

اگه كسي هم ميخواد با كاشت وضو و غسل و نماز داشته باشه بيخودي فتوا نده كه جبيره ميگرم. الكي قانون وارد اسلام نكنيد

🫠

آدم خودش رو شاید بتونه گول بزنه اما خدا رو ن وقتی قبول نیست چرا آدم خودش رو به زحمت بندازه حالا این که میگن خدا باید قبول کنه درسته ولی وقتی علنا تو قرآن گفته چیزی که مانع وضو باشه وضو باطل میشه ، میشه رو حرف خدا دلیل و برهان آورد 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم♥️
من

اینکه نماز میخونین خیلی عالیه. نماز رو برای سعادت خودمون در دنیا و آخرت میخونیم.
برای اینکه خدا شایسته پرستشه و هرچی خوبی و خیر و زیبایی هست از خداست.
برای تشکر از نعمتهای بینهایت خدا.
ولی خب نماز رو خدا واجب کرده براش قانون هم گذاشته.
خدایی که ما رو آفریده، از همه بهتر میدونه چی به صلاحمون هست و قوانین الهی فقط خیر و منفعت برای خود ما داره.
از مقدمات نماز وضو و غسله و  برای غسل باید مانعی برای رسیدن آب وجود نداشته باشه.
نماز رو خدا واجب کرده و خودش راه ارتباط با خودش رو هم بهمون نشون داده.
نماز ستون دین و کلید بهشت و شرط قبولی همه اعماله.
حالا که الحمدالله میخونین و این شیرینترین هدیه خدا رو دریافت کردین
جوری بخونین که قبول باشه و خیر و سعادت دنیا و آخرت نصیبتون بشه.
ثابت قدم باشین در راه بندگی خدا.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
بیشتر ببینید

تو قران نوشته وضو و غسل قبول نيست 

ولى اگر شما حاضر نيستى اين مانع رو بردارى 

نماز و روزه ات رو با همون ناخن انجام بده انشالله خدا كمكتون ميكنه 

قطعا دين دارى سخته عزيزم ،و دين چهارچوب خودش رو داره نه كسى ميتونه اضافه كنه نه كسى ميتونه كم كنه ،نه كسى ميتونه از جانب خدا بگه ميبخشه يا نميبخشه 

همه ما حساب و كتابمون با خداست و تصميم با اون ،نه من بنده خدا 

التماس دعا عزيزم 🌹🙏

نه بابا قبول نیست وقتی بالاسری خودش گفته اگه مانعی روی دست و ناخن باشه و برطرف نکنی وضو و نمازت قبول ...

مث اینکه بگی من به فارسی نماز میخونم یا بقیه واجباتو به خواست خودت تغییر بدی

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

به نظر من دلیه هرکس یه نظری داره

خب هر کاری یه سری شرایط داره، اگه رعایت نشه شرایطش، خب قبول نمیشه... 

مثه اینکه نماز رو با بدن کثیف و نجس بخونی...  

البته بازم خدا باید قبول کنه و به حرف ما نیس ولی به هرحال.. 

عزیزم احکام اسمش روش هست از حکم میاد نمیشه به خواست خودمون تغییرش بدیم والا من خودم عاشق لاکم اما بخ ...

خوش اومدین سر سفره رحمت، مغفرت و اجابت خدا!
این متن هدیه خدا و امام زمانه:
مهر و رحمتِ واسعه الهی در نماز و سوره حمد.
بسم الله الرحمان الرحیم.
رابطه سوره حمد میان رب و عبد:
شیخ طوسی بزرگ فقیه و اصولی و مفسر کمنظیر در کتاب امالی، و چهره برجسته حدیث شیخ صدوق در کتاب عیون اخبار الرضا از حضرت عسکری از پدرانش از امیر المؤمنین (ع) روایت میکند که آن حضرت فرمود:
رسول خدا گفت: خدای عزّ وجلّ فرمود: فاتحه الکتاب را میان خود و بنده ام تقسیم کرده ام، نیمی برای من و نیمی برای بنده ام و حق اوست هر آنچه بخواهد.
هنگامی که بگوید: بِسْمِ اَللّاهِ اَلرَّحْمَانِ اَلرَّحِیمِ خدا میگوید: بنده ام به نام من آغاز نمود، بر من سزاوار است که امورش را به نفع او به نتیجه برسانم و در احوالش برکت قرار دهم.
چون بگوید: اَلْحَمْدُ لِلّاهِ رَبِّ اَلْعَالَمِینَ خدا میگوید: بنده ام مرا ستایش کرد، و دانست که یقیناً همه نعمتهائی که در اختیار اوست از سوی من است، و بی تردید بلاهائی که از او برطرف میکنم به نیروی فضل و احسان من است، شما را «ای فرشتگان»، گواه میگیرم که به نعمتهای دنیایش نعمتهای آخرت را نیز بیفزایم، و بلاهای آخرت را از او بگردانم، چنان که بلای دنیا را از او برطرف نمودم.
زمانی که بگوید: اَلرَّحْمَانِ اَلرَّحِیمِ خدای جل جلاله میگوید: بنده ام گواهی داد که من رحمان و رحیمم، شما را «ای فرشتگان» گواه میگیرم که: بی تردید از رحمتم بهره ای فراوان و نصیبش را بسیار میدهم.
هنگامی که بگوید: مَالِکِ یَوْمِ اَلدِّینِ خدای جل جلاله میفرماید: شما را گواه میگیرم همچنان که اعتراف نمود، من مالک روز پاداشم، البته حسابش را روز حساب آسان گردانم و از بدیهایش گذشت کنم.
چون بگوید: إِیَّاکَ نَعْبُدُ خدای عزّ و جلّ میگوید:
بنده ام راست گفت، فقط مرا بندگی میکند. شما را گواه میگیرم که حتماً برای بندگی اش آنچنان پاداشی دهم که هرکس بندگی اش را نسبت به من مخالفت کند افسوس و غبطه بخورد.
زمانی که بگوید: وَ إِیَّاکَ نَسْتَعِینُ، خدای عزّ و جلّ میفرماید: بنده ام فقط از من کمک خواست و به من پناهنده شد، شما را گواه میگیرم که بی تردید مددکار اویم و قطعاً در سختیها به دادش میرسم و روز گرفتاریش یقیناً دست او را میگیرم.
چون بگوید: اِهْدِنَا اَلصِّرَاطَ اَلْمُسْتَقِیمَ تا آخر سوره، خدای عزّ و جلّ میگوید: این بنده من است و برای اوست آنچه بخواهد:
دعای بنده ام را مستجاب کردم و آنچه خواست به او عطا نمودم و او را از آنچه در هراس و نگرانی است امان دادم.
منبع: جلد اول تفسیر حکیم علامه حسین انصاریان.
جلوه هایی از رحمت و مهربانی واسعه الهی:
https://www.ninisite.com/discussion/topic/7657611

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
بیشتر ببینید