2777
2789
مال منو خدا خودش قبول داره. بندگان خدا قبول که ندارند هیچ. به دست اونا بود حکم اعدامم می دادند.

اگه دین اختیاری بود و هرکس میتونست به سلیقه خودش به دین عمل کنه اصلا چرا خدا قرآن نازل کرد و انبیا و ائمه فرستاد برای هدایت انسانها؟

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
بیشتر ببینید
اگه دین اختیاری بود و هرکس میتونست به سلیقه خودش به دین عمل کنه اصلا چرا خدا قرآن نازل کرد و انبیا و ...

اتفاقا دین واقعی اختیاری هست. پذیرفتن اش و نپذیرفتن اش. 

اصول دین هم هست 

• توحید
  • معاد
  • نبوت
  • امامت
  • عدل خدا

البته   اصول دین نسخه ی امروزی دین اینه:  حجاب (که ناخن هم جز اونه) و یه مورد دیگه که سیاسی هست نمی نویسم.

جدای از جواب شما> خدا رو شکر که خدا خداست!! و بنده هاش بنده! 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اونایی که میگن دلیه اینم قبول میکنید به صورت دلی:

مثلا فرض کنید همسرتون رو با یه خانم توی یه جایی ببنید بعد شما به همسرتون بگه این چه کاریه با من داری میکنی 

اونم جواب بده عزیزم نگاه به دلم بکن من تو رو دوست دارم تو رو میخوام فقط بذار من با این باشم عشق و حال کنم تو نگاه به دلم کن دلم پاکه دلم تو رو میخواد،رفتارم مهم نیست

خدایش همچنین چیزی رو شما میپذیرید از همسرتون یا میزنید بهش میگید مرده شور  دلتو ببرن 

🌺🌺🌺🌺اللهم عجل لولیک فرج🌺🌺🌺🌺اللهم صل علی محمد وآل محمد
دقیقا همه نظر میدن هرکسیم نظر خودشو میده شما فقط و فقط وقتی میتونی بیای دخالت کنی که یا من در جواب ش ...

آره خب، بخاطر همین این امکان رو برای همه گذاشتن که بتونن کامنت هر کسی رو ریپلای کنن... نظرت چیه برا سایتی که قانونش مشخصه، قانون نذاری؟

به همچنین. 

خب من که قطعا این کارو نمیکنم.. ولی خب اگه به صرف دل بود پس چرا این شرایط رو مشخص کرده که چطور وضو ب ...

همین کارا باعث میشه بعضی افراد دچار اشتباه بشن ونصف  گناهش به گردن کسایی هست که تشویقشون میکنن

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

خواهرای گل مثال ساده و ابتداییش میشه اینکه شما بری چه مدرسه ای اسم بچتو ثبت نام کنی اختیاریه ولی وقتی ثبت نام کردی دیگه قوانینش رو پذیرفتی اینکه چه لباس فرمی بپوشه و شب مشق شبش چی باش و فردا چه کتابی ببره و ... دیگه اختیاری نیس اجباریه 

آره خب، بخاطر همین این امکان رو برای همه گذاشتن که بتونن کامنت هر کسی رو ریپلای کنن... نظرت چیه برا ...

اقا سایتو ولش کن من ازتون نظر خواستم یا نه؟ گفتم من این نظرو دارم و بقیه نظرشونو بگن؟ یا نه گفتم که من این نظرو دارم و این درسته؟

اتفاقا دین واقعی اختیاری هست. پذیرفتن اش و نپذیرفتن اش. اصول دین هم هست توحیدمعادنبوتامامتعدل خداالب ...

خب پذیرش و عدم پذيرش دین اختیاریه، 

ولی خب بعدش اسمت میشه مسلمان، که از تسلیم میاد، همون بنده که میگی، یعنی تسلیم امر خدا، 

البته که من به دین امروزی کاری ندارم ؛) 

و البته که من کاری ندارم کی میخواد چی رو رعايت کنه، همه بنده خداییم و اگه آگاهیم به اصول و فروع دینش، دیگه دست خود فرده، خودش میدونه و خدای خودش! 

اقا سایتو ولش کن من ازتون نظر خواستم یا نه؟ گفتم من این نظرو دارم و بقیه نظرشونو بگن؟ یا نه گفتم که ...

خانوم من نمیدونستم شما انقد راجع به شنیدن نظر بقیه گارد داری، علم غیب که ندارم، اگه میدونستم ریپ نمیکردم... 

شما اگه نمیخوای نظر دیگران رو بشنوی پایینش بنویس نظر ندین. والسلام. 

همین کارا باعث میشه بعضی افراد دچار اشتباه بشن ونصف گناهش به گردن کسایی هست که تشویقشون میکنن

خب حالا البته هر کس نظری داره، ولی من باشم چنین توصیه هایی نمیکنم، حتی اگه خودمم انجامش بدم... 

چون میترسم از اینکه گناهش گردنم بیوفته. 

والله اعلم. 

اگه هر دو شو بخوابیم چیکار باید کنیم هم ناخن دوست دارم داشته باشم هم نمازمو بخونم 

اسمتو یادم نیست اما یادمه که خیلی دوست داشتم... (دیالوگ رضا کیانیان)