2777
2789
خب من که قطعا این کارو نمیکنم.. ولی خب اگه به صرف دل بود پس چرا این شرایط رو مشخص کرده که چطور وضو ب ...

عزیزم به شما چه؟ گفتم نظر من!

انقدر تو کار و عبادت و همه چیز بقیه دخالت کردین که ادم مجبوره اینطوری جوابتونو بده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ممنون ولی من نمازو نمیخونم که صرفا ثواب کنم نماز میخونم تا با خدا حرف بزنمپس برام فرقی نمیکنه اون غس ...

وقتی عاشق خدا هستیم کاری میکنیم که خدا ازمون راضی باشه درسته؟
خدا تو قرآن فرموده اگر خدا را دوست دارید از من تبعیت کنید یعنی تبعیت از پیامبر شرط محبت خداست. آیه 31 سوره آل عمران هست.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
وقتی عاشق خدا هستیم کاری میکنیم که خدا ازمون راضی باشه درسته؟خدا تو قرآن فرموده اگر خدا را دوست داری ...

خدا خودش گفته اگه به چیزی از ته دلتون ایمان داشته باشید درسته 

من اعتقاد دارم با ناخن درسته

۳۰ فروردین>>>>🥲🎀 #کیجا_مازنی😌 اگر هنوز به اون فهم نرسیدی که اینجا یک سایت عمومیه و قرار نیست نظر من با نظر شما در مسائل یکی باشه ، ریپ نزن چون حوصله بحث با ادمای احمق رو ندارم .. و در ضمن تویی که وقتی میبینی طرز فکرمون یکی نیست میری اکانتمو شخم میزنی تا به یک چیزی برسی ولی خب چیزی گیرت نمیاد و به همین دلیل گیر میدی به پروفایلم باید بهت بگم که "گوجو پابو" 😌https://abzarek.ir/service-p/msg/2139711

خدا خودش گفته اگه به چیزی از ته دلتون ایمان داشته باشید درسته من اعتقاد دارم با ناخن درسته

همچین چیزی که تو قرآن نداریم. خدا تو قرآن تبعیت از قرآن و پیامبر و اهل بیت رو فرموده ولی نفرموده هرچی خودتون به دلتون افتاد انجام بدین.
اگه دلی بود که اصلا خدا قرآن و پیامبر نمیفرستاد.
منم دوست داشتم کمکتون کنم اینا رو براتون نوشتم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
همچین چیزی که تو قرآن نداریم. خدا تو قرآن تبعیت از قرآن و پیامبر و اهل بیت رو فرموده ولی نفرموده هرچ ...

اوهوم ممنون

۳۰ فروردین>>>>🥲🎀 #کیجا_مازنی😌 اگر هنوز به اون فهم نرسیدی که اینجا یک سایت عمومیه و قرار نیست نظر من با نظر شما در مسائل یکی باشه ، ریپ نزن چون حوصله بحث با ادمای احمق رو ندارم .. و در ضمن تویی که وقتی میبینی طرز فکرمون یکی نیست میری اکانتمو شخم میزنی تا به یک چیزی برسی ولی خب چیزی گیرت نمیاد و به همین دلیل گیر میدی به پروفایلم باید بهت بگم که "گوجو پابو" 😌https://abzarek.ir/service-p/msg/2139711

عزیزم به شما چه؟ گفتم نظر من!انقدر تو کار و عبادت و همه چیز بقیه دخالت کردین که ادم مجبوره اینطوری ج ...

خیلی بی ادبی! من چه توهینی به شما کردم که اینجوری جواب میدی؟! فقط نظر منطقیمو گفتم، دخالت؟! مگه مجبورت کردم؟.. 

فقط برات متاسفم. 

خیلی بی ادبی! من چه توهینی به شما کردم که اینجوری جواب میدی؟! فقط نظر منطقیمو گفتم، دخالت؟! مگه مجبو ...

گفتم نظر منه اصلا نگفتم شمام بکن یا نظری راجبش نخواستم بقیه بدن حتی نگفتم این حرف من درسته! 

نظرتونم نپرسیدم چه منطقیش چه غیر منطقیش

گفتم نظر منه اصلا نگفتم شمام بکن یا نظری راجبش نخواستم بقیه بدن حتی نگفتم این حرف من درسته! نظرتونم ...

اینجا سایت عمومی، همه به هم نظر میدن، 

ولی شما راست میگی، آدم نباید وقتشو برای هر کسی هدر بده.. 

مرسی بابت این نکته🙏🏻

بودنش که هست 

توی همه ی دوره ها بودن کسایی که برای یک آبریزش ساده ی بینی میرن دکتر ولی برای در برابر احکام خدا خودشون میشن یه فیلسوف تمام عیار ! 

این عمر محدود دنیا ارزش نداره خودت رو درگیر این مسائل کنی 

تازه از لحاظ سلامتی هم میگن کاشت خوب نیست 

🇮🇷  يُريدونَ لِيُطفِئوا نورَ اللَّهِ بِأَفواهِهِم وَاللَّهُ مُتِمُّ نورِهِ وَلَو كَرِهَ الكافِرونَ.           🇮🇷دنیا پرچم بی طرف ندارد.یا از جنود رحمانی یا از جنود شیطان. مکر خداوند همه را تعقیب میکند تا سرانجام  معلوم کند هر کسی زیر کدام پرچم و پشت کدام امام می ایستد    تا روزی که «یوم یدعو کل أناس بامامهم» (هر گروهی را با امامشان می‌خوانیم )                                                                                    آیت الله حائری شیرازی:«اسرائیل از مقدمات ظهور است. این آمده تا شرک‌های خفی در او حل شود. کسانی که به ظاهر مسلمانند و در باطن مشرک‌اند، نمی‌روند مگر اینکه با اسرائیل بیعت کرده باشند. اسرائیل آمده بیعت بگیرد... اگر در عمق اروپا و آمریکا یا حتی در درون اسرائیل پاکی هست، بالاخره از صفوف آنها خارج خواهد شد و به ما خواهد پیوست و اگر در درون خانه‌های ما ناپاکی وجود داشته باشد، بالاخره از بین ما خارج خواهد شد و به آنها خواهد پیوست. این قرار ما با آنهاست.»                                   به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸                               سایه ی رنگین کمان را کس ندید اما بِدان..نسل ما در سایه ی قـرآن به مَـهـدی می رسد                                                    

اینجا سایت عمومی، همه به هم نظر میدن، ولی شما راست میگی، آدم نباید وقتشو برای هر کسی هدر بده.. مرسی ...

دقیقا همه نظر میدن هرکسیم نظر خودشو میده شما فقط و فقط وقتی میتونی بیای دخالت کنی که یا من در جواب شما حرف زده باشم یا اصلا خودم یه تاپیک گذاشته باشم و نظرتونو خواسته باشم!

موفق باشی!