2777
2789
عنوان

حامله ام چیزی خوردنی سوهرم انگار بدش میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 48 پست
سرکار مشکلی نداره؟ شماهم الان بارداری باعث میشه از نظر احساسی حساس تر بشییه شب شوهر خواهر من برگشت خ ...

شوهرم دیوانست بابا

امروز سونو بودیم آبرو نزاشت واسم گفتن نوشابه اینا بخرین 

رفت خرید من معده ام خیلی اذیت میکنه ناشتا هم بودم همسو به زود خوردم یکم تهش موند اونقدر غر زد پول حرومه دیگه باید حیف و میل بشه

بعد کیک گرفت من بالا میاوردم نمیتونستم اونقدر تو خیابون داد و بیداد کرد آبرومون رفت

بعد هم آبرومو تو مطب برد که مگه نگفتن راه برو زود باش دیگه یه دقیقه نمیزاشت وایستم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تازه من زایمان کردم افسردگی بعد زایمان نگرفتم چون خیلی بچه دوست بودم. ولی اون گرفت! یک سال افسردگی د ...

انگار اینا حامله میشن جلو خانواده خودم زیاد بدرفتاری نمیکنه از الکی میوه و...میزاره جلوم

جلو خانوادش همس غر میزنه مسخره میکنه داد و هوار میکشه

همش میگه زنم اذیتم میکنه مریضم کرده 

به نظر من شوهرتو بخور خلاص شی ازش🤣

برا منم چیزی باب میلش نباشه نظر منو عوض میکنه مثلا شام بریم پیزا دلم بخواد میگه ول کن پیتزا چیه ۵۰۰ ت بدبم به خمیر و کالباس بیا بریم جیگرکی کلی کباب خوشمزه بخوریم میره ۷۰۰-۹۰۰ ت میده ولی باب میل خودش میشه. من همیشه تو حسرت پیزام

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡
سیب اینا هست خوشم نمیاد زیادبه اون چیزای ارزون زیاد کار نداره مگه با ولع بخورم میخواد چشم بزنه اونقد ...

من کاری به شوهرت ندارم عزیزم 

نگو‌خوشم نمیاد فقط سیب بخور 

منم حالم بهم‌میخورد ولی زوری میخوردم روزی ۴تا ۶

هرچی میشد

سیب خیلی مهمه تو‌بارداری واسه زیبایی و خوش عطر و بو شدن بچه

وای اسیمن د رحال طلاقممنو یاد کارای شوهرم انداختیبه شدددت خسیسهیبار ازفروشگاه یدونه پفک برداشتماخم ک ...

امروز گفتم یه ماشین بخریم واسه بچه اولش کلی غر زد 

بعد قبول کرد رفت ارزون ترینش رو برداشت

ماشین ۶۰ هزاری😑😂

اولش گفت بیا خودت حساب کن من پول به این آت آشغالا نمیدم

خودمو زدم به نشنیدن رفتم بیرون مغازه

تو ماشین هم میگفت اون کنترلی ها و گرون هارو خانوادت بخرن

آخه اونم رک میگه همش خوردنی میخوایامروز جلو خواهرش میگفت مردم جلوش راه برن هوس راه رفتن میکنه

باید میگفتی زن حامله همینه 

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شوهرم دیوانست باباامروز سونو بودیم آبرو نزاشت واسم گفتن نوشابه اینا بخرین رفت خرید من معده ام خیلی ا ...

مردا زودتر از ما حامله میشن 

یکم بهش محبت کن و یه چیزی میگه بگو بچه ی توهم هستا 

ذوق بچتو نداری؟

بعضی وقتام براش سفت بیا بگو‌کلافم کردی بسه حالم بهم میخوره  از رفتارات کاش بمیرم از دستت راحت شم 

یکم عصبی نشون بده خودتو که خرشو دراز نبنده برات

بچه به دنیا بیاد بغلش کنه اون موقع احساس میکنه پدر شده نگران نباش

آره خیلی

عکس سونو رو نگاه میکنه میگه چه بی ریخته پرت میکنه برگه رو بعدش یا الاغ و پدرسوخته و از این چیزا که لایق خودشه میگه 

مردا زودتر از ما حامله میشن یکم بهش محبت کن و یه چیزی میگه بگو بچه ی توهم هستا ذوق بچتو نداری؟بعضی و ...

میه نه مریضم ذوق بچه رو ندارم مگه خوب بشم اونوقت خوشحالی کنم😑