2777
2789
عنوان

خانوادم میخوان بیان خونمون ولی همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1519 بازدید | 68 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بنده خداها احترام میزارن. حالا اگه مادرم فردا زنگ بزنه میایم خونتون چی بگم

بگو بیاید شوهرتم بگو برو بیرون و به خانوادت بگو شوهرم جایی قرار داشت اشکال نداره خانوادت بفهمن دروغ میگی خب  معلومه وقتی شوهرت قهره پیششون نمیاد اونام خودشون میدونن تو‌نمیخواد خودتو ناراحت کنی بیخیال بابا 

پدر مادرشن هااا گوره پدره سوهره

عزیزم تو زندگی زناشویی اولویت اول با همسره ..‌

همسر ایشون حتما مشکلی با خانواده ها دارن که رفت و آمد نمیکنن 

خانواده استارتر هم نباید خودشون رو سبک‌کنن 

استارتر نباید می‌پذیرفت که عید دیدنی ب منزلشون میومدند ..‌.

الان ی جنگ بزرگ بین خودش و همسرش ب پا شد 

من نمیگم رفتار همسرش صحیح هست ..‌ 

ولی آرامش زن و شوهر در اولویته 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇

من شوهرم گیر که باید برم خونه ابجیم .منم میگم وقتی میخوای بری بعدش اینا دعواشون بشه خدا رو خوش میاد.خواهرت رو خونه پدرت دیدی .اومدن خونمون دوباره ببین عیدی بچه هاشو بده 

باید ب همسرت اطلاع میدادی اول

نمیدونم چی گدشته بینتون ک همسرت اینقد حرصیه ولی خب میتونی بگی همسرت خونه نباشه چند ساعتی ک اونا هستن

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
عزیزم تو زندگی زناشویی اولویت اول با همسره ..‌همسر ایشون حتما مشکلی با خانواده ها دارن که رفت و آمد ...

خداروشکر ک ی ادم با درک باشعور دیدیم تواین سایت

اینجا فقط وقنی بحث زن میشه اولویت باهمسره بحث مرد ک میشه اصلامهم نیست ومیسه الویت اخر

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
خداروشکر ک ی ادم با درک باشعور دیدیم تواین سایتاینجا فقط وقنی بحث زن میشه اولویت باهمسره بحث مرد ک م ...

ممنون عزیزم 

اولویت با آرامش خود ماست ... آرامش زن و شوهر نه آرامش خانواده ها 

به مادرم چی بگم اگه زنگ بزنه میایم خونتون

اسی معذرت خواهی کن بگومامان توک شرایط منومیدونی غریب ک نیستی قربونت شم براحفظ زندگیم ببخشیدنمیشه بیاین خودت ک میدونی اخلاق شوهرمویکم تندی میکنه واقعیت روبگوچاشنیش یکم گریه هوبعدشم تمام

ای وای دختر تو چرا برای خانوادت ارزش قائل نیسی؟! اول اینکه شوهرت باید می‌رفت خونه پدرو مادرت بعد اونا بیان دوم اینکه اگه میتونی زنگ بزن به خانوادت یا یه چیزی براشون بگیر برو خونشون از دلشون در بیار یا به شوهرت بگو اینجا خونه ی من هم هست تو برو بیرون تا خانوادم بیان برن

عزیزم تو زندگی زناشویی اولویت اول با همسره ..‌همسر ایشون حتما مشکلی با خانواده ها دارن که رفت و آمد ...

الان به خانوادم چی بگم اگه مادرم  زنگ بزنه که خونتون میایم

ممنون عزیزم اولویت با آرامش خود ماست ... آرامش زن و شوهر نه آرامش خانواده ها

گلم بنظرتون زنگ بزنم به خواهرم بگم من که راضی نیستم بابا خودش کوچک کنه بیاد خونمون؟

الان به خانوادم چی بگم اگه مادرم زنگ بزنه که خونتون میایم

مادرت مگه نمیدونه قضیه همسرتو؟

ب نظرم راستشو بگو ....

بگو ارج و قربتون پایین میاد ... 

تا همسرم خونتون نیومده شما بهتره نیاید 

اول کوچیکتر باید بیاد عید دیدنی ... خودتون رو سبک نکنید