2777
2789
خب صبر کنید چه اشکالی داره منم شرایط مشابه تو رو داشتم الان تو مراحل ازدواجیم اکر ادم درستی هست پای ...

خوش ب حالت

نمیدونم صبر میکنه یا نه..

من ک اونقد دوسش داشتم ک همه چیمو براش دادم اونو نمیدونم:)

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خوش ب حالتنمیدونم صبر میکنه یا نه..من ک اونقد دوسش داشتم ک همه چیمو براش دادم اونو نمیدونم:)

باهاش صحبت کن خب ببین قصدش چیه وقتی دوسش داری به جدایی و‌ بعدش داری فکر میکنی؟

خیلی از پسرا با کسی که بودن با همونم ازدواج میکنن بااخره ادم با دختزی که از اول با خودش بوده ازدواج کنه بهتره تا دختری که با بقیه بوده

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
باهاش صحبت کن خب ببین قصدش چیه وقتی دوسش داری به جدایی و‌ بعدش داری فکر میکنی؟خیلی از پسرا با کسی که ...

باهاش صحبت کردم خودش که میگه قصدش ازدواجه

ولی نمیدونم راستشو میگه یا داره بازیم میده

باهاش صحبت کردم خودش که میگه قصدش ازدواجهولی نمیدونم راستشو میگه یا داره بازیم میده

بلاخره شما که دوستش داری بهش فرصت بده بعدش که یکم وضعیتش خوب شذ ( بگو بره سر کار حتما ) کم کم به خانواده بگید و اشنا شید و برید جلو و بعدشم ازدواج نگران نباش عزیزم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
بلاخره شما که دوستش داری بهش فرصت بده بعدش که یکم وضعیتش خوب شذ ( بگو بره سر کار حتما ) کم کم به خان ...

من ک دوسش دارم بهش فرصت هم میدم ولی اینکه میخواد باهام ازدواج کنه یا نه رو نمیدونم

همیشه تو حرفاش قسم میخوره ک قصدش ازدواجه ک دوسم داره 

و ادم به شدت دروغ گویی هم هست 

به دروغ قسم میخوره و وقتی میفهمم سعی میکنه بازم با دروغ پنهونش کنه 

الان حس میکنم اینکه میخواد باهام ازدواج کنه هم بازم یه دروغه:)

مگه برا پسرا هم چکاپ هست؟اره خودم رابطه داشتم میخوام با پسری ازدواج کنم ک مثل من از کارش پشیمون باشه ...

مطمئنم که ازدواج خوبی نخواهی داشت چون خودتو ناقص میبینی و به نظرت بهترینا مناسب تو نیستن

الان ۷۰ـ۸۰ درصد دخترا رابطه دارن اصلا هم چیز مهمی نیست 

چهرش خوبه قدش هیکلش اخلاقشولی بخواد ازدواج کنه چهار پنج سال بعد ازدواج میکنهتا اون موقع معلوم نیست چ ...

هیچی چهار پنج سال دیگه ازت سوء استفاده میکنه بعد میگه چیز لقت (مثل رل دخترخالم)

باهاش صحبت کردم خودش که میگه قصدش ازدواجهولی نمیدونم راستشو میگه یا داره بازیم میده

فقط مواظب باش ی اشتباهو دوبار تکرار نکنی 

اگه خواستین برا ازدواج ادامه بدین 

خواهرانه بهت میگم به هیچ وجه تا قانونی زنو شوهر نشدین دیگه رابطه برقرار نکن 

چون ممکنه فقط قصدسوءاستفاده داشته باشه

پسرا خوب بلدن زبون بازی کنن 

دخترا هم که ذاتن عاشق محبتن زود خام میشن 

انشاءالله خدا هرچی به صلاحته همونو برات پیش بیاره و خوشبخت بشی 

من آذری یوخ.تورچم تورچ

مگه برا پسرا هم چکاپ هست؟اره خودم رابطه داشتم میخوام با پسری ازدواج کنم ک مثل من از کارش پشیمون باشه ...

اصلا چرا میخوای ازدواج کنی؟

وقتی یه بار رابطه داشتی خوشت میاد همینطوری تنوع طلب میشی میری سراغ بعدیا

بله 

دو دسته افراد قبول نمی‌کنند یک اون دسته از افرادی که خودشون خوش گذروندن همه کار کردن بعد برا زن بد می‌دونن که به نظرم جواب سلام چنین افرادی هم ندین چون اینطوری نیست که بگین بکارتمو که دارم نگران چی باشم این افراد تبعیض جنسیتی تو ذهنشون نهادینه شده

دسته دیگه کسایی هستن که خودشون رابطه نداشتن به امید اینکه همسرشون هم باکره باشه