2777
2789

خیلی پیش اومده رفتم خرید ،حالا من چادری ام و اصلا لبخند هم نمی‌زنم چهره ی جذابی هم ندارم بعد دیدم یکی داره مثل شمر نگام می‌کنه بعدش متوجه شدم همسر صاحب مغازه س🙄

چرا فکر میکنن همه برا شوهر داغونشون نقشه داره🙄

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🤦🤦🤦😂😂منم زیاد اتفاق افتاده واییی ی بار رفتیم ی مغازه ای وایی مرد موهاش بلند فر وز ی تل مشکی ها گذاشته بود من نگاهش نکردم ها ولی زن ی جوری نگاهم میکرد خوردم زن با چشماش 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

منم واسه عید رفتیم مغازه لباس مردونه 

شوهرم تو پرو بود یه خانم هم جلوی در پرو بغلی بود شوهر اونم تو پرو بود آنقدر بهم چپ چپ نگاه کرد و منو زیر نظر داشت واقعا ریده شد به اعصابم منم بی اعتماد به نفس همش زمینو نگاه میکردم تا خیالش راحت باشه ولی تو دلم میگفتم دیوث من خودم شوهر دارم بخدا همین یکی کافیمه 

واقعا چه مرگشونه 

دقیقا منم دیدم

باز لباسفروشی یه چیزی 

هفته قبل کتابفروشی رفتم با مادرم.. زنش عین چی پرید از قفسه ها بیرون چون شنید صدا خانم میاد.. اومد چسبید به شوهرش پشت میز و چپ چپ هم نگاه میکرد که یعنی با شوهرم حرف نزنید!!! کتابو چجوری سفارش برم پس؟ محیط فرهنگی اخه جای این عقده بازیاس؟ اعتماد نداری خب نذار شوهرت کار کنه 😐😐

من شوهر قناص تو رو میخوام چیکار؟؟ هنوز هم نگاه چپ چپش رو یادم نرفته.. کتاب هم نگرفتم چون حیف پول بره تو حلقوم این مدل زنای متوهم که ذهن کثیفی نسبت به بقیه همجنساشون دارن