2777
2789
عنوان

دقت کردین بعضی مغازه دارها خانومای متوهمی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 25 پست
خودتونو جای طرف بزارید خانوما کلا حساسندجالبه برام ک از چادر حجاب خدا حرف میزنید بعد قضاوتم میکنید ا ...

ای بابا ،خب شغلشونو عوض کنن،رفتم خرید کنم باید قیافه ی عصبی طرفم تحمل کنم؟شوهر خودم ی مدت مغازه دار بود اصلا همچین کاری نمیکردم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بله برام پیش اومده(اما نه همه)

و این افراد همسر خودشون مشکل داره 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بیشتر ببینید
منم واسه عید رفتیم مغازه لباس مردونه شوهرم تو پرو بود یه خانم هم جلوی در پرو بغلی بود شوهر اونم تو پ ...

حالا فکر کن من با بچم میرم طرف قیافه میگیره،خب بی فانوس مگه من مجردم یا نخ دادم داری روانی بازی درمیاری

دقیقا منم دیدمباز لباسفروشی یه چیزی هفته قبل کتابفروشی رفتم با مادرم.. زنش عین چی پرید از قفسه ها بی ...

ای وای برا منم دقیقا همین مورد پیش اومد،شوهرشم شبیه سمندون بود منم لجم گرفت فقط با آقاهه حرف زدم

حالا فکر کن من با بچم میرم طرف قیافه میگیره،خب بی فانوس مگه من مجردم یا نخ دادم داری روانی بازی درمی ...

روانین به خدا..

اخه من که مجردم چه تقصیری دارم زنه به شوهرش اعتماد نداره؟ 😂😂 از جامعه حذف شم اینا راحت شن؟ من و امثال من که مشتری هستیم نباشیم که خرجشونو نمیتونن دربیارن😂😂

باید مواظب نگاهشون باشن و مشکل روانیشون رو حل کنن

شماام ک یک طرفه رفتید آیا اونجا بودید دیدید ک الان حقو ب این خانوم میدید بعضی از آدما کلا مدل نگاهشون ی طور خاص هست بدون منظور شوهر خودتونم بود مسلما ب مشتری نگا می‌کردید نمیدونم چرا ملت ما همیشه حق با خودشون هست 

ای بابا ،خب شغلشونو عوض کنن،رفتم خرید کنم باید قیافه ی عصبی طرفم تحمل کنم؟شوهر خودم ی مدت مغازه دار ...

هرکاری ک برن با جنس مخالف سرکار دارن .

چقدر جالبه شما هرجا میرید همه بهتون گیر میدن بقالی راننده تاکسی فروشنده صاحب مغازه طبق تاپیکای خودتون گفتم 

فکر نمی‌کنید شاید باید یکم روی خودتون کار کنید شاید الکی فکر می‌کنید ک همه دارن نگاهتون میکنن چون یبار عادیه ن این همه تاپیک از نگاه حرف مردا اونم فقط با شما