2777
2789
عنوان

میخوام دیگه خونمو بفروشم طلا بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 29 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همین آهن تو ۲ماه میتونست ۷۰۰ بهم سود بده. اون پژو که خریدم الان ۷۰۰ است جالبه

هرکاری خودت دوست داری عزیزم تو نظر خواستی مام نظرمونو گفتیم اگه مطمئنی که بتونی ازش خوب محافظت کنی بسم الله 

کاربری دست دو نفره 
آپارتمان. یه بالکن نداره پارکینگ نداره

به نظرم بفروش، طلا هم ریسک خودشو داره ولی این ملکی که میگی بعید میدونم قیمتش خیلی تکون بخوره، من هر بار خونه عوض کردم ترجیح دادم نوساز و کلید نخورده بخرم که مثلا بعد از ده سال بخوام عوض کنم ارزشش کم نشه

بازم اومدم  🕊🕊🕊🕊
عزیزم خدایی نکرده اگه آتیش بگیره بسوزه البته که آب میشه اگه دزد بزنه هزار و یک اتفاق بعد مگه طلا جزو ...

فعلا که گران ترین فلز جهانه 

از پارسال تا الان چهار برابر شده قیمتش ایا قیمت ملک هم اینقدر افزایش داشته ؟؟ 

ملک با ارزشه خیلی هم با ارزشه 

ولی تا زمانی که سایه جنگ رو سر ایران باشه هم چنان قیمتش راکد هستش

فعلا که گران ترین فلز جهانه از پارسال تا الان چهار برابر شده قیمتش ایا قیمت ملک هم اینقدر افزایش دا ...

دقیقاً عزیزم ولی به خاطر شرایطی که هستیم دزد زیاد شده قبول داری فقط خریدش نی نگهداریشم شرطه 

کاربری دست دو نفره 

عزیزم نمیخوام بگم چیکار کنی چیکار نکنی ولی باید همون موقع که طلا ۵ بود میفروختی الان میخریدی (قبل از اینکه خونه هم بره بالا)

الان میخری و ریسکه ممکنه طلا بره بالا و ممکنه نره بالا

ولی...

یه چیز که قطعیه اینه که خونه حتما میره بالا

پس ممکنه با طلا خریدن سود کنی و هم ترازش خونه بخری

ممکنم هست طلا ثابت بمونه و خونه قیمتش زیاد شه

اونموقع دیگه خونه خودتم نمیتونی بخری

دیگه این احتمالاتشه

ببین چه کاری به صلاحه

و یه چیز دیگم بگم : اینجا لطفا برا همچین کار مهمی مشاوره نگیر

عزیزم نمیخوام بگم چیکار کنی چیکار نکنی ولی باید همون موقع که طلا ۵ بود میفروختی الان میخریدی (قبل از ...

خونه بالام بره خونه من فکرکنم زیاد افزایش داشته باشه... الانم مشتری دید هزار ایراد ازش گرفت حموم هواکش نداره .اتاقش تخت جا نمیشه. پکیج نداره بالکن نداره نورگیر نداره..پارکینگ نداره ۲۰ سال ساخته کابینت فلز پوسیده

چند سال صبر کنی سن ملکت خیلی بره بالا دیگه دردسر داره فروشش، باز هر چی به صلاحته همون بشه ماها فقط ن ...

اره واقعا همین الانشم مشتری کلی ایراد گرفت..ولی من باید بفروشم..بعدش دنبال خونه برم سریع بخرم که بعدشم ماشینو بزارم فروش.. واقعا با ۲ تا بچه بغل نمیتونم همزمان همه این کارا رو بکنم  نابود میشم.خونه گرون بشه هم واسه من زیاد افزایش نداره قدیمیه

میترسم ماه بعد بگم کاش گرمی ۵ بود میفروختم

متاسفانه تو ایران چیزی به اسمه پیش بینی آینده برا مردم عادی مث ما وجود نداره

ولی من حسم بهم میگه طلا یه مدت همینطور بمونه یا نهایتا تا ۹ تومن بره

چون این دولت همه چیو به مذاکرات گره زده

اگه بتونن مذاکره کنن با آمریکا قطعا طلا میاد پایین که بگن مثلا مذاکرات نتیجه خوبی داشت

ولی باز بعدش حتما میره بالا چون برنامه درست و درمونی برا اقتصاد ندارن