2777
2789

نمیتونم آروم بشم یه سره از ظهر دارم گریه میکنم پسرم چندوقتیه خوب غذا و شیر نمیخوره امروز خاستم صبحانه بدم مقاومت میکرد و دهنشو قفل میکرد یهو زد همه رو ریخت رو لباس و صورتش منم کاسه رو برداشتم پرت کردم دستتم بشکنه هولش دادم و زدمش الهی بمیرم دارم از عذاب وجدان میمیرم هی یادم میاد گریه هاش چیکار کنم یادم بره؟ خدا منو بکشه 😭😭😭من اینطوری نبودم…

خدا برای دل من تو را نگه دارد😍

اونکه یادش نمیمونه

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرا اینجوری میکنی؟

حالا یه عده میگن حق داری بزن بکش عادیه! یه عده سرزنش میکنن ولی سوال اینه که چرا خب؟ اینو پیدا و حل کن که تکرار نشه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

انشالله خدا نشونت بده وقتی الان از بچگی اینکارو کردی میشیدمثل مادر من تا الان همین لحظه که ۲۱ سالمه کتک خوردم همین الان تاپیکشم زدم 

افسرده شدم تحقیرم گوشه گیرم مریضم هیچکسو ندارم اعتماد ب نفس ندارم ترسوعم ضعیفم فقط بخاطر رفتار مادرمه

چرا اینجوری میکنی؟حالا یه عده میگن حق داری بزن بکش عادیه! یه عده سرزنش میکنن ولی سوال اینه که چرا خب ...

یه لحظه کنترلمو از دست دادم پسرم کوچیکه مامانش بمیره الهی

خدا برای دل من تو را نگه دارد😍